Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sri Kol 13, 2008 12:44 pm Naslov poruke: Bismarck 1:700 Trumpeter |
|
|
Evo jednog ljetnog projekta, započetog na godišnjem odmoru.
Imao sam par zrakopolova na umu ali ljeto i more su naprosto mamili na neki "morski" projekt.
Maketa se dosta lako sklapa, premda na nekim mjestima treba malo upasavanja i kitanja. Na odmoru (otoku) sam radio samo grube radove sklapanja jer nisam imao volje za tjedan dana vuć sa sobom kompresor, AB i boje, tako da se samo rezalo, brusilo i sastavljalo sekcije koje će sad, kad sam se vratio doma bit ufino obrađene, kitane i bojane, jedna po jedna.
Ovako izgledaju sastavljene sekcije, koje sad čekaju pojedinačno bojanje, washanje i sl. pa će na kraju kad sve bude gotovo samo bit zaljepljene svaka na svoje mjesto:
Ovo ja zovem idealnim godišnjim odmorom:
Ispod stola je mačak Bepo, u svojoj omiljenoj pozi za spavanje po pasjim vrućinama!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Kol 13, 2008 4:04 pm Naslov poruke: |
|
|
A na stolu hladni sirup od hmelja, stara narodna preventiva za raznorazne bolesti  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Sri Kol 13, 2008 7:24 pm Naslov poruke: |
|
|
najljepsi bojni brod ikad!
sretno Borise!
a mačka... LoL |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Josip
 | | Član od: 25 Tra 2008 | | Poruke: 632 | | Mjesto: Ljubljana |
|
Upisano: Sri Kol 13, 2008 9:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Baš ti zavidim; krasna maketa, radni ugođaj u prirodi i maćak frajer
Josip
P.S. Kakvi su flakovi iz kutije? _________________ Live & let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Čet Kol 14, 2008 12:25 am Naslov poruke: |
|
|
| Josip Napisao/la: | Baš ti zavidim; krasna maketa, radni ugođaj u prirodi i maćak frajer
Josip
P.S. Kakvi su flakovi iz kutije? |
Eh, radni ugođaj u prirodi je prošlost, vratio sam se u "dirty old town".
Hm, flakovi!? Sitni, jako sitni! Ipak je to 700-ica! _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| BrunoHP
| | Član od: 13 Ožu 2010 | | Poruke: 23 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Ned Ožu 14, 2010 12:39 am Naslov poruke: |
|
|
A sta postas tog Bismarcka kad je kupljen. Od mog prijatelja je otac 16 godina radio rucno-izradenog Bismarcka od malih metalnih letvica i mnogo drugih stvari. Bismarck mu je dug 1 metar, a sve ostalo je jako dobro i nakon 16 godina rada jos nije gotov. Pokusati cu ga slikati. _________________ http://www.imagesforme.com/upload/f643d9a6.bmp |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Ožu 14, 2010 10:53 am Naslov poruke: |
|
|
| Bruno običaj je ne otvarati stare teme, obzirom da je riječ o projektima u radu, isto je prepušteno autoru... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| BrunoHP
| | Član od: 13 Ožu 2010 | | Poruke: 23 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|