Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Panzer Papa
 | | Član od: 10 Tra 2009 | | Poruke: 122 | |
|
Upisano: Pon Velj 01, 2010 12:35 pm Naslov poruke: Talijanska ratna mornarica WW2 - makete? |
|
|
| Kakva je ponuda maketa talijanskih bojnih brodova i krstarica u 1/350 mjerilu, preporuka? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| L 555 BAT
 | | Član od: 20 Lis 2008 | | Poruke: 323 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzer Papa
|
Upisano: Pon Velj 01, 2010 5:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Za Tauro znam, no hvala u svakom slučaju.
Zar nitko drugi ne proizvodi ništa u 1/350 od talijanskih prelijepih ratnih brodova? Ipak je to bila ratna mornarica sa podosta impozantnih plovnih jedinica. Uz njemačke ratne brodove po dizajnu su mi talijanski brodovi drugi na rang listi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zond
 | | Član od: 25 Sij 2009 | | Poruke: 429 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Velj 01, 2010 5:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Koliko mi je poznato Hobbyboss nudi Polu u 1/350
http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=HB-86502
Mislim da se već pričalo o toj maketi na forumu, navodno nisu baš najbajniji detalji ali neka forumski znalci kažu više o tome. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sovremenny
 | | Član od: 29 Sij 2009 | | Poruke: 951 | | Mjesto: Istra |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Velj 01, 2010 10:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Nevjerojatno je kako se ljudi odmah zakače na cijenu.
To je jedina maketa tog bojnog broda u 1/350, meni je najnormalnija stvar što se plaća ekskluzivnost i egzotičnost subjekta.
Ako ne želiš platit, uvijek ti preostaje scratchbuild.
Jednostavnije od toga ne može - raspravljati samo o cijeni je zaista deplasirano |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzer Papa
|
Upisano: Uto Velj 02, 2010 2:06 am Naslov poruke: |
|
|
| Essex Napisao/la: | Nevjerojatno je kako se ljudi odmah zakače na cijenu.
To je jedina maketa tog bojnog broda u 1/350, meni je najnormalnija stvar što se plaća ekskluzivnost i egzotičnost subjekta.
Ako ne želiš platit, uvijek ti preostaje scratchbuild.
Jednostavnije od toga ne može - raspravljati samo o cijeni je zaista deplasirano |
Prvo hvala za linkove.
Nije problem u "Ako ne želiš platiti" već "ako ne možeš platiti".
Cijena je takva kakva je (€450,00), o njoj ne treba raspravljati. Maketa tog predivnog bojnog broda izgleda jako dobro ali je cjenovno totalno nedostižna. I tako će dugo ostati kako stvari stoje. Ne čudim se tome da se netko zakači na takvu cijenu jer mnogi ne uzimaju u obzir da je to ogromna resinska maketa već samo vide brojku i uspoređuju sa cijenama 1/350 maketa u plastici. A što reći nego šteta, nadajmo se da će u plastici izaći kad tad. Ako ne Trumpeter možda se Italieri odluči na takav korak!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sovremenny
 | | Član od: 29 Sij 2009 | | Poruke: 951 | | Mjesto: Istra |
|
Upisano: Uto Velj 02, 2010 5:15 pm Naslov poruke: |
|
|
| Panzer Papa Napisao/la: | | Nije problem u "Ako ne želiš platiti" već "ako ne možeš platiti". |
problem je i u jednom i u drugom....ima onih koji to ne mogu platit a ima i onih koji mogu ali im nije ni na kraju pameti dat 450€ za 1 maketu
ja se izvinjavam, nisam bio upoznat sa činjenicom da je to jedina maketa 1/350, pa mi je bila čudno zasto 450€.... _________________
http://www.youtube.com/watch?v=HkBLZWSj4Bg |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomcat Fanatic
| | Član od: 09 Pro 2006 | | Poruke: 106 | | Mjesto: Ptuj- Slovenia |
|
Upisano: Uto Velj 02, 2010 9:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako maketar zaista želiš imati neku maketu od 450€, maketar ču je nabaviti neobzirom na cjenu..
platio sam set za veliki E od Nautilusa 120€ i nije mi žalo + Trumpeterov Hornet... i tu smo nekde.. a sad sljedi še koji set PE i nečemo biti daleko od 300 €, isto je kod aviona.. Trumpeter Su-27 u 1/32 - 80€ svi resin in PE koji sam nabavio sitnica 200€.... glava boli..
Da Italjanski brodovi bili su jako ljepi tu se slažem... ali Taljani... Dioarama sa Rta Matapan.. ne trebaš skupog broda.. i onda sa time ideš na utakmicu nekde u Italiji...  _________________ Last Cat standing ! Baby |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Velj 05, 2010 5:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Upravo najavljeno na sajmu Nürnberg Toy Fair 2010.
Mislim da sam pustio u gaće...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Velj 05, 2010 6:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Kad sam čitao o Matapanu kao mali - poznata mi je ta silueta, no nije bila "Roma"..? A što je sa 1:700, šuška se o talijanskim hidroavionima u tom mjerilu što neki tumače kao auguri onomad...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PARANOJA
 | | Član od: 27 Ožu 2008 | | Poruke: 105 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pet Velj 05, 2010 7:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Kod Matapana je bio Vitorio Veneto, brod iste klase.
Ovo naručujem. Trumpeter kao da mi čita misli. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Horton
| | Član od: 06 Pro 2009 | | Poruke: 45 | |
|
Upisano: Pet Velj 05, 2010 9:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Romu kupujem čim se pojavi. Prekrasan brod  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sea wolf
 | | Član od: 12 Stu 2005 | | Poruke: 258 | | Mjesto: Mali Lošinj |
|
Upisano: Pet Velj 05, 2010 10:04 pm Naslov poruke: Roma |
|
|
Auuuuuuu  _________________ Glavan S. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|