Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| MIAMI
 | | Član od: 12 Stu 2009 | | Poruke: 74 | | Mjesto: Medulin, Pula, CROATIA |
|
Upisano: Uto Sij 19, 2010 10:28 pm Naslov poruke: U.S.S. ALABAMA & U.S.S. HANCOCK 1:700 |
|
|
Pozdrav društvu...
Evo stavih par fotki.... svima nam je poznata Alabama pa neću o njoj, također više sam je uređivao ppo svom guštu nego na temelju povijesnih činjenica...
 _________________ ....NE POSTOJI SAVRŠEN ČOVIJEK - SAMO SAVRŠENE NAMJERE ...
MIAMI: poruka promijenjena dana: Pet Sij 28, 2011 6:12 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sea wolf
 | | Član od: 12 Stu 2005 | | Poruke: 258 | | Mjesto: Mali Lošinj |
|
Upisano: Uto Sij 19, 2010 10:53 pm Naslov poruke: Alabama |
|
|
Probaj nabaviti još PE set za nju i diči će ti maketu jaku puno to je mjerilo 1/700 koliko vidim. Nije loše jer si i sam reko da te ne interesira točnost nego rad za svoj gušt.  _________________ Glavan S. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MIAMI
|
Upisano: Uto Sij 19, 2010 10:59 pm Naslov poruke: tnx |
|
|
Hvala Sea Wolf, u pravu si, čim mi dođu s poštom... ide nadogradnja... Tnx _________________ ....NE POSTOJI SAVRŠEN ČOVIJEK - SAMO SAVRŠENE NAMJERE ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tdidovic
| | Član od: 18 Stu 2009 | | Poruke: 29 | |
|
Upisano: Uto Sij 19, 2010 11:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| Sviđa mi se baš mi je dobar nisi napisao koje je mjerilo jel ovo bojano zračnim kistom ? Da pogađam maketa broda je revel mjerilo 1/1200. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MIAMI
|
Upisano: Sri Sij 20, 2010 2:27 am Naslov poruke: 1/700 |
|
|
hvala kolega,
mjerilo je 1 / 700 a radio sam je običnim kistom, na kraju zastarijevanje i lakiranje...
prije mjesec dana sam se bacio na jednu "civilnu" maketu broda, radi se o "Queen Mary II"... 1/350
Neželim ništa za sad puno... krenulo je OK, vidjet čemo... pokušat ću ubaciti i neku rasvjetu i sl.
pozzz... _________________ ....NE POSTOJI SAVRŠEN ČOVIJEK - SAMO SAVRŠENE NAMJERE ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sea wolf
 | | Član od: 12 Stu 2005 | | Poruke: 258 | | Mjesto: Mali Lošinj |
|
Upisano: Sri Sij 20, 2010 9:11 am Naslov poruke: QM II |
|
|
Je li to nešto novo izašlo na tržištu ili radiš smogradnju u 1/350 ja imam QM II u 1/400 od Revella  _________________ Glavan S. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
| | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 548 | |
|
Upisano: Čet Sij 21, 2010 8:56 pm Naslov poruke: Re: 1/700 |
|
|
| MIAMI Napisao/la: | hvala kolega,
mjerilo je 1 / 700 a radio sam je običnim kistom, na kraju zastarijevanje i lakiranje...
prije mjesec dana sam se bacio na jednu "civilnu" maketu broda, radi se o "Queen Mary II"... 1/350
Neželim ništa za sad puno... krenulo je OK, vidjet čemo... pokušat ću ubaciti i neku rasvjetu i sl.
pozzz... |
Koristi svjetlovod za prozorčiće, tako će ti bit lakše a i efektivnije  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pet Sij 22, 2010 11:45 am Naslov poruke: |
|
|
..mislio sam da ćeš pokušati napraviti podlogu kako sam ti objasnio. Možda napraviš kasnije. U svakom slučaju ne izgleda loše. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MIAMI
|
Upisano: Pon Sij 03, 2011 9:57 pm Naslov poruke: U.S.S. Alabama 1:700 ; "remont" |
|
|
...pozzz svima...
Evo napokon je i USS Alabama došla na red glede nadogradnje PE djelova, ograda i sl.
Vodena linija je dobila svoju boju a i prirodno okruženje...
slike uskoro  _________________ ....NE POSTOJI SAVRŠEN ČOVIJEK - SAMO SAVRŠENE NAMJERE ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MIAMI
|
Upisano: Čet Sij 27, 2011 5:50 pm Naslov poruke: U.S.S ALABAMA I U.S.S. HANCOCK 1:700 |
|
|
...pozdrav svima
kako sam i obečao par novih fotki ... dodani PE djelovi te kako se radi o maketama sa whater-line
napokon su "zaplovili"...
avionima sam morao lomiti krila, brusiti i ponovo ljepiti jer su svi imali sklopljena krila za vrijeme mirovanja ili pod palubom... uzimajući u obzir da se radi o skali 1:700
...nadam se da vam se svidjelo  _________________ ....NE POSTOJI SAVRŠEN ČOVIJEK - SAMO SAVRŠENE NAMJERE ...
MIAMI: poruka promijenjena dana: Pet Sij 28, 2011 6:17 pm; prepravljeno ukupno 3 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Čet Sij 27, 2011 9:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Bravo, odlično izgleda! jako mi se sviđa podloga, posebno kako je prozirno ispala voda, molim te napiši kako si napravio. Hvala _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MIAMI
|
Upisano: Čet Sij 27, 2011 11:09 pm Naslov poruke: ...bok... |
|
|
...hvala, površina podloge je : dužina 80 cm, visina : 2cm, širina 12 cm...
naime, radi se o tome što su to dimenzije unutarnjeg slobodnog prostora u visećoj vitrini s maketama... u PM ti šaljem link koji je meni dobro došao za izdradu diorame...
Kao ukrasni rub sam sam stavio pjeskareno staklo od 0.3 mm te stavio natpise .
Na USS Hancock se nalaze GRumman TBF Avengeri i nekoliko F-4U Corsair-a... _________________ ....NE POSTOJI SAVRŠEN ČOVIJEK - SAMO SAVRŠENE NAMJERE ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pet Sij 28, 2011 6:41 pm Naslov poruke: |
|
|
...odličan posao Sandi. Vrlo lipo izgledaju na vodi koju si /obzirom da ti je prva vodena površina u izradi/ perfektno odradio. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MIAMI
|
Upisano: Uto Velj 01, 2011 4:08 pm Naslov poruke: |
|
|
...hvala, vrijedilo je truda, vremena i poslušanih dobrih savjeta, tnx... B) _________________ ....NE POSTOJI SAVRŠEN ČOVIJEK - SAMO SAVRŠENE NAMJERE ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|