Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Schnellboot S-100 - fertig!
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 11:36 am    Naslov poruke: Schnellboot S-100 - fertig! Citiraj ovaj komentar

Schnellboot je gotov. Ovo je definitivno najbolja maketa koju sam ikada slagao i jedina za koju mi dođe da ju kupim još jednom i složim ali u nekoj drugoj verziji. Najveća greška mi je što sam ga bojao Revell bojama (osim torpeda koji su MM aluminium metalizeri) ali je to ujedno i zadnja maketa koja će biti u Revell bojama.

Ja sam prezadovoljan kako je ispala; možda je čak i maketa koju sam najbolje napravio do sada. Komentari dobrodošli. Cool

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Dario

Član od: 15 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 11:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo izgleda, svaka čast! Ako ti se da malo weatheringa nabacit pa trupu i tako to, ali nije nužno, dobar je i ovakav...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 11:43 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bravo, jako lijepo si ga složio... stvarno urednije i puno kvalitetnije nego ja Embarassed ...
ja bih eventualno malo washao i drybrushao po odredjenim mjestima te dodao malo hrdje da nije ovako ganz novi, no to je stvar ukusa...

al i ovako je odlično ispo, bravo Very Happy Very Happy Very Happy

2 stvari ti fale - svastika na zastavi i more Razz Laughing
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 11:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

2 Darijo & Herr Flick> Neću stavljati nikakav weathering jer znam da bi ga samo unakazio budući da još nisam vješt s tim.

A što se zastave tiče, ta se dobije uz maketu, a na njima svastike ne dolaze.
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 12:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako sam zadovoljan, my young Padawan.
Very Happy Ples radosti Rukovanje Huraaa
Natrag na vrh
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 12:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

inace nisam za te brodove i to. kotacna motorizacija je za mene, ali ovo mi se svidja. ona uzad posebno. nego koliko je dug?
Administrator
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 12:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dug je ravno pola metra.
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 12:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako lijepo Timmy,neka stvarno ostane tako uredan.
Ovo je sada definitivno presudilo,idem si i ja kupiti jednoga.
Natrag na vrh
Fubar
Gost
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 12:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Svaka cast!

Jest da nisam u brodovima, i vjerojatno nikad necu bit, ali ovdje si se stvarno naradio.

A pridruzio bih se kolegama (pogotovo je to, mislim, sklonost nas koji preferiramo oklope), bilo bi dobro da ga malo zaprljas. Ovako izgleda malo kao maketa iz muzeja (sto niti u kom slucaju nije lose). Pa ni svabe nisu bili tako cisti. Wink

Treniraj, pa za neko vrijeme ponovo naprvi istog pa ga prljaj (ja mozda onda ovog ipak ne bi niti dirao), pa ih onda usporedi.

Sudeci po ovome, iduci ce biti fascinantan (jos ga stvis na "vodenu" podlogu, sredis zastavu ...) -> na natjecanje. Very Happy Very Happy Very Happy

Samo naprijed...
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 1:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako lijepo! Very Happy Pridružujem se komentarima predhodnika. Svastika definitivno nedostaje na, inače, odlično napravljenoj zastavi. Zašto ne probaš weathering sa suhim pastelom? Izgledat će dobro, a greške se lako počiste...A, da-i ja sam kupio to čudo iako ne radim brodove. Taj S-100 je očito jako zarazan Cool ..
Natrag na vrh
Goran

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Jastrebarsko
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 1:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kao što reče Tiger, i ja razmišljam o nabavci iste, definitivno.
Bila bi fora stavit ga u staklenu vitrinu.

Svaka čast, lijepo složeno! Very Happy
Administrator
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 1:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala svima, drago mi je da vam se sviđa. Drugi Schnellboot neću tako brzo nabaviti. Ovaj već ima mjesto u vitrini, a na mjesto kraj njega će jednog dana doći Sovremenny.

2 grunf> boja na njemu je katastrofa i čak mjesec dana nakon špricanja su mi ostali prsti na jednom dijelu ali to je ispravljeno tak da će weathering definitvno izostati na ovom.

Za sve koji žele kupiti Schnellboot, ima ga u Mercatoru (136kn), Chipoteci (140kn), Turbo Limachu na križanju Gajeve i Tesline (120kn).

Timmy: poruka promijenjena dana: Čet Ožu 30, 2006 1:30 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 1:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mali OT - buduchi da sad svi imaju schnelboote, mogo bi past mali groupbild? Very Happy
sad si i ja razmisljam da si uzmem jos jednog Laughing
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 2:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stvarno je lijepo i uredno napravljen, ali weathering bi ga jako uljepšao. No maketa je divna i ovako Palac gore
Natrag na vrh
Damir
Gost
PorukaUpisano: Čet Ožu 30, 2006 2:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ausgezeichnet (..aber zu sauber.. Wink )...
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma