Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

danas sam zavrsio vipera

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
kosto

Član od: 18 Velj 2009
Mjesto: porec
PorukaUpisano: Čet Tra 02, 2009 9:01 pm    Naslov poruke: danas sam zavrsio vipera Citiraj ovaj komentar

DODGE VIPER RT/10 1992 danas sam ga zavrsio

to je sve sta vi kazete? jos malo ga trebam usavrsit neke sitnice Laughing Confused

kosto: poruka promijenjena dana: Čet Tra 02, 2009 9:04 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
to-mek

Član od: 21 Ožu 2008
Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje
PorukaUpisano: Ned Tra 05, 2009 8:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I kolko ti je trebalo?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
D

Član od: 25 Kol 2008
Mjesto: Šibenik
PorukaUpisano: Uto Tra 07, 2009 5:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jel ovo die-cast...

Član od: 10 Ruj 2006
Mjesto: Daruvar
PorukaUpisano: Uto Tra 07, 2009 11:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Huh, ne znam otkad se zavrtanje četiri matice smatra maketarstvom Shocked
Izgleda ko i svaka druga igračka (bez uvrede onima koji skupljaju die-cast modele).

Pozdrav !
Natrag na vrh
kosto

PorukaUpisano: Sri Tra 08, 2009 10:24 pm    Naslov poruke: pozzz Citiraj ovaj komentar

gle ja zivim u porecu to ti je u istri i kao prvo ovdije nema tako puno trgovackih centra kao kod nekih i ja nemam gdije kupit nista drugo ako imate sta protiv ja idem sa foruma neki su dobri ali neki su ubi boze
najbolji su mi-PowerPlant i low oni su mi puno pomogli a auto nije die cast
pozzz. Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Tra 08, 2009 10:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Polako decki, nema razloga za napetost Rolling Eyes
Kosto, nema potrebe da odes sa foruma, ovdje si vrlo dobrodosao...dapace, bilo bi lijepo da se svima predstavis u rubrici "Tko je tko" pri dnu foruma Smile
Nadalje, low i ja smo moderatori i time preuzimamo duznost pomoci svakome ako ikako mozemo...ostali to nisu duzni i samo izrazavaju svoje misljenje a, moram priznati, ni meni nije pretjerano zanimljiva ta serija Buragovih metalnih maketa jer nedostaje aspekt bojanja i detaljiranja, tj. maketarski "personal touch"...ipak, cijenim tvoj trud, a i te metalce mozes prefarbati i detaljirati pa razmisli malo o tome za buduce projekte...cisto da uneses nesto svoje u svaki sljedeci rad. Vjerujem da bi tada dobio puno pozitivnije odgovore Wink
I, ponavljam, apsolutno nema potrebe da odlazis sa foruma, dapace, nadamo se da ce tvoji buduci radovi biti sve bolji i da ces s vremenom sloziti i koju plasticnu maketu Razz

Član od: 10 Ruj 2006
Mjesto: Daruvar
PorukaUpisano: Čet Tra 09, 2009 5:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam iz Daruvara (to ti je u Slavoniji) i ovdje trgovačkih centara ima još manje Laughing
Nisam rekao to što sam rekao iz razloga da nekog uvredim, nego iz razloga što je ovaj podforum namjenjen završenim maketama automobila, i zato što povijesno maketari ne podnose da se njihovi uraci uspoređuju s modelima.

Ako trebaš informacije kako i gdje nabaviti makete, kako i na koji način ih sastaviti svi ćemo ti rado pomoći. A vjeruj mi, za nabavku ne moraš se čak ni ustati iz fotelje u svom domu u Poreču, kao što najčešće ni ja ne ustajem iz svoje Wink
Natrag na vrh
kosto

PorukaUpisano: Ned Tra 12, 2009 8:54 pm    Naslov poruke: pozzz Citiraj ovaj komentar

ljudi hvala vam puno.
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma