Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| kosto
| | Član od: 18 Velj 2009 | | Poruke: 36 | | Mjesto: porec |
|
Upisano: Čet Tra 02, 2009 9:01 pm Naslov poruke: danas sam zavrsio vipera |
|
|
DODGE VIPER RT/10 1992 danas sam ga zavrsio
to je sve sta vi kazete? jos malo ga trebam usavrsit neke sitnice  _________________

kosto: poruka promijenjena dana: Čet Tra 02, 2009 9:04 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Ned Tra 05, 2009 8:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| I kolko ti je trebalo? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
 | | Član od: 25 Kol 2008 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Uto Tra 07, 2009 5:14 pm Naslov poruke: |
|
|
jel ovo die-cast... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Uto Tra 07, 2009 11:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Huh, ne znam otkad se zavrtanje četiri matice smatra maketarstvom
Izgleda ko i svaka druga igračka (bez uvrede onima koji skupljaju die-cast modele).
Pozdrav ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kosto
|
Upisano: Sri Tra 08, 2009 10:24 pm Naslov poruke: pozzz |
|
|
gle ja zivim u porecu to ti je u istri i kao prvo ovdije nema tako puno trgovackih centra kao kod nekih i ja nemam gdije kupit nista drugo ako imate sta protiv ja idem sa foruma neki su dobri ali neki su ubi boze
najbolji su mi-PowerPlant i low oni su mi puno pomogli a auto nije die cast
pozzz.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Tra 08, 2009 10:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Polako decki, nema razloga za napetost
Kosto, nema potrebe da odes sa foruma, ovdje si vrlo dobrodosao...dapace, bilo bi lijepo da se svima predstavis u rubrici "Tko je tko" pri dnu foruma
Nadalje, low i ja smo moderatori i time preuzimamo duznost pomoci svakome ako ikako mozemo...ostali to nisu duzni i samo izrazavaju svoje misljenje a, moram priznati, ni meni nije pretjerano zanimljiva ta serija Buragovih metalnih maketa jer nedostaje aspekt bojanja i detaljiranja, tj. maketarski "personal touch"...ipak, cijenim tvoj trud, a i te metalce mozes prefarbati i detaljirati pa razmisli malo o tome za buduce projekte...cisto da uneses nesto svoje u svaki sljedeci rad. Vjerujem da bi tada dobio puno pozitivnije odgovore
I, ponavljam, apsolutno nema potrebe da odlazis sa foruma, dapace, nadamo se da ce tvoji buduci radovi biti sve bolji i da ces s vremenom sloziti i koju plasticnu maketu  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Čet Tra 09, 2009 5:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam iz Daruvara (to ti je u Slavoniji) i ovdje trgovačkih centara ima još manje
Nisam rekao to što sam rekao iz razloga da nekog uvredim, nego iz razloga što je ovaj podforum namjenjen završenim maketama automobila, i zato što povijesno maketari ne podnose da se njihovi uraci uspoređuju s modelima.
Ako trebaš informacije kako i gdje nabaviti makete, kako i na koji način ih sastaviti svi ćemo ti rado pomoći. A vjeruj mi, za nabavku ne moraš se čak ni ustati iz fotelje u svom domu u Poreču, kao što najčešće ni ja ne ustajem iz svoje  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kosto
|
Upisano: Ned Tra 12, 2009 8:54 pm Naslov poruke: pozzz |
|
|
ljudi hvala vam puno. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|