Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

1/12 Tamiya Suzuki RGV-r
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mico

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Čet Lis 09, 2008 1:56 pm    Naslov poruke: 1/12 Tamiya Suzuki RGV-r Citiraj ovaj komentar

Evo opet novi projekt koji leži na mizi već neko vrijeme. Nije mi se dalo slikat pa evo malo kasnim sa slikama ali nije se puno napravilo. Wink Very Happy U posljednje vrijeme me uhvatilo da slažem motore tako da sam sve autiče stavio na čekanje i do tada se posvečujem samo motorima. Prvo je na rade ovaj Suzuki a onda slijede Honda pa možda još jedna Honda pa opet Yamaha..... Rolling Eyes Ufff planova previše a jako malo vremena! Sada je još poćeo fax tako da stvarno neznam kada ću ja sve to složit što sam si zamislio. Rolling Eyes
Dosta o meni neka još kažem o samoj maketi nešto. Smile Plastika izgleda lijepo, Tamiya što drugo da kažem, jedino je na prednjoj maski bilo malo sljedi ulivanja ali već sam se riješio toga. Wink U kutiji dobiješ već kromirane dijelove tako da se ti ne treba baviti još alcaidom, znam da bi ispalo bolje sa njim ali nemam AB-a pa tako mi otpadne ta opcija. Confused
Inače sam prilično zadovoljan ovim što sam do sada napravio ali još me čeka puno toga i ono za mene najteže, bojanje! Very Happy

Evo vam slike!

motor:

i ovako izgleda sve skupa:

Oprostite zbog nekih slika. Nisam se još privadio na novi studio kojeg sam napravio, možda bih morao staviti dvije lampice da bi bilo bolje ali i ovako je dobro. Pogledajte: Wink

Što kažete? Znam da ću morati kupiti A3 bijeli papir pa sve još jednom zaviti u to jer sada sam koristio A4 pa nisam baš zadovoljan jer se poznaje gdje je novi list. Confused

Slobodno komentarajte. Wink Very Happy

LP

Član od: 24 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Lis 09, 2008 2:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Što se tiče motora, to za sada izgleda izvrsno, bit če to još jedan vrhunski rad Very Happy , a studio ti je odlična ideja
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
mico

PorukaUpisano: Čet Lis 09, 2008 2:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala stari. Wink
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Čet Lis 09, 2008 5:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

i mozda kad bi napravio neko svjetlo na samom rubu na vrhu. tako da ti baca svjetlo prema unutra, jer ovako dobijas slabu sjenu kad ti je svjetlo na sredini.

motor izgleda odlicno.

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Čet Lis 09, 2008 5:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stari,svaka cast, izgleda strava.
mico

PorukaUpisano: Čet Lis 09, 2008 7:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala momci. Wink

Možda pokušam i tu opciju koju si spomenuo low, samo da nađem malo slobodnog vremena. Wink

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Lis 09, 2008 10:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlicno izgleda oboje! Smile
Nego jesi si nabavio tekucine za decale? Smile

PorukaUpisano: Pet Lis 10, 2008 12:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

TIGER ACE Napisao/la:
Nego jesi si nabavio tekucine za decale? Smile

Jesam jesam. Wink Samo sumnjam da ću je upotrijebit. Confused

A molim nekoga da mi objasni kako se radi sa Mr. Setterom i Mr. Softerom? Dali stavljam jednog prije decala i kojeg? Rolling Eyes

Hvala Very Happy
Gost
PorukaUpisano: Pet Lis 10, 2008 3:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Manje vise ovo izgleda ok.....izbusi rupe na malom zupcaniku lanca...e a sta se tice slika...tu ti je malo svitla.Skini ovu halogenku i stavi obicnu zarulju...triba ti obicno bilo svitlo,100w odozgo i po 50w sa strana i naravno triba ti sve ic kroz masni papir da se svitlo ravnomjerno rasipa po maketi i nepravi glupe sjene.....
Natrag na vrh
Shinobi

PorukaUpisano: Pet Lis 10, 2008 6:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

setterom pozicioniras decal a softerom ga dokrajcis Wink
mico

PorukaUpisano: Pet Lis 10, 2008 6:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala Shinobi. Wink I reci mi kada da ti vratim ako trebaš? Very Happy Mogu ja i bez settera? Mislim, da ga namjestim vodom i onda sa softerom preko?

PorukaUpisano: Pet Lis 10, 2008 7:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo imam još jedno pitanje odnosno molim nekogaq za jednu malu uslugu. Ako ima neko koji link od ovog motora da bi mi služio za referencu? U stvari mi treba samo slika oko auspuha da znam kako washat to! Confused Evo ako neko ima bio bi mu jako zahvalan. Wink Very Happy

LP

PorukaUpisano: Pet Lis 10, 2008 8:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U biti i mozes, ja sam dosada samo softer koristio, ne znam , mozda je sa setterom lakse Confused netko ce valjda bolje ti znati reci. A kad mi bude tebalo ti javim, nije bed, ionako ce tebi trebati vise za bike Wink

A st se tice slija za pocetak potrazi ovdje

http://www.bikepics.com/suzuki/rgv250/

ili jednostavno malo googlaj za Gammu i bit ce slika Wink
mico

PorukaUpisano: Pet Lis 10, 2008 8:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa nešto sam pitao strica Googla pa nisam dobio baš nekakav dobar odgovor. Laughing

PorukaUpisano: Sub Lis 11, 2008 5:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovako. Radilo se danas malo i moram reć da sam prošao polovicu što se tiče rada na ovome motoru. Nešto sam i obojao u bijelo i u crno prednji blatnik tako da slijedi lak pa polirne paste. Wink Nisam slikao svega osobito ne obojane karoserije jer vjerujte mi da dosada nije ništa posebno, to tek dolazi. Laughing

Evo vam ostalo što se napravilo danas:

najprije sam montirao kotać i sve potrebno

pa zatim je došao na red i motor

a za sam kraj sam stavio auspuhe da vidite kako izgleda motor sa njima Very Happy opako Twisted Evil

Još ima posla na auspuhmia, moram napravit wash, pa stavit carbonske nalijepke možda još nešto ali se ne mogu sjetit šta. Rolling Eyes Very Happy

Ako vam se sviđa ili ne vi samo lijepo prokomentirajte. Wink

Edit: slikano je mobitelom tako da slike nisu bog zna šta. Confused
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Naprijed
Stranica 1/4

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma