Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Čet Lis 09, 2008 1:56 pm Naslov poruke: 1/12 Tamiya Suzuki RGV-r |
|
|
Evo opet novi projekt koji leži na mizi već neko vrijeme. Nije mi se dalo slikat pa evo malo kasnim sa slikama ali nije se puno napravilo. U posljednje vrijeme me uhvatilo da slažem motore tako da sam sve autiče stavio na čekanje i do tada se posvečujem samo motorima. Prvo je na rade ovaj Suzuki a onda slijede Honda pa možda još jedna Honda pa opet Yamaha..... Ufff planova previše a jako malo vremena! Sada je još poćeo fax tako da stvarno neznam kada ću ja sve to složit što sam si zamislio.
Dosta o meni neka još kažem o samoj maketi nešto. Plastika izgleda lijepo, Tamiya što drugo da kažem, jedino je na prednjoj maski bilo malo sljedi ulivanja ali već sam se riješio toga. U kutiji dobiješ već kromirane dijelove tako da se ti ne treba baviti još alcaidom, znam da bi ispalo bolje sa njim ali nemam AB-a pa tako mi otpadne ta opcija.
Inače sam prilično zadovoljan ovim što sam do sada napravio ali još me čeka puno toga i ono za mene najteže, bojanje!
Evo vam slike!
motor:
i ovako izgleda sve skupa:
Oprostite zbog nekih slika. Nisam se još privadio na novi studio kojeg sam napravio, možda bih morao staviti dvije lampice da bi bilo bolje ali i ovako je dobro. Pogledajte:
Što kažete? Znam da ću morati kupiti A3 bijeli papir pa sve još jednom zaviti u to jer sada sam koristio A4 pa nisam baš zadovoljan jer se poznaje gdje je novi list.
Slobodno komentarajte.
LP _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4105 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lis 09, 2008 2:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Što se tiče motora, to za sada izgleda izvrsno, bit če to još jedan vrhunski rad , a studio ti je odlična ideja |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Čet Lis 09, 2008 2:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala stari.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5148 | |
|
Upisano: Čet Lis 09, 2008 5:22 pm Naslov poruke: |
|
|
i mozda kad bi napravio neko svjetlo na samom rubu na vrhu. tako da ti baca svjetlo prema unutra, jer ovako dobijas slabu sjenu kad ti je svjetlo na sredini.
motor izgleda odlicno. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Lis 09, 2008 5:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Stari,svaka cast, izgleda strava. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Čet Lis 09, 2008 7:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala momci.
Možda pokušam i tu opciju koju si spomenuo low, samo da nađem malo slobodnog vremena.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lis 09, 2008 10:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlicno izgleda oboje!
Nego jesi si nabavio tekucine za decale?  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Pet Lis 10, 2008 12:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| TIGER ACE Napisao/la: | Nego jesi si nabavio tekucine za decale?  |
Jesam jesam. Samo sumnjam da ću je upotrijebit.
A molim nekoga da mi objasni kako se radi sa Mr. Setterom i Mr. Softerom? Dali stavljam jednog prije decala i kojeg?
Hvala  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 10, 2008 3:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| Manje vise ovo izgleda ok.....izbusi rupe na malom zupcaniku lanca...e a sta se tice slika...tu ti je malo svitla.Skini ovu halogenku i stavi obicnu zarulju...triba ti obicno bilo svitlo,100w odozgo i po 50w sa strana i naravno triba ti sve ic kroz masni papir da se svitlo ravnomjerno rasipa po maketi i nepravi glupe sjene..... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Pet Lis 10, 2008 6:13 pm Naslov poruke: |
|
|
setterom pozicioniras decal a softerom ga dokrajcis  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Pet Lis 10, 2008 6:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala Shinobi. I reci mi kada da ti vratim ako trebaš? Mogu ja i bez settera? Mislim, da ga namjestim vodom i onda sa softerom preko? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Pet Lis 10, 2008 7:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo imam još jedno pitanje odnosno molim nekogaq za jednu malu uslugu. Ako ima neko koji link od ovog motora da bi mi služio za referencu? U stvari mi treba samo slika oko auspuha da znam kako washat to! Evo ako neko ima bio bi mu jako zahvalan.
LP _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Pet Lis 10, 2008 8:08 pm Naslov poruke: |
|
|
U biti i mozes, ja sam dosada samo softer koristio, ne znam , mozda je sa setterom lakse netko ce valjda bolje ti znati reci. A kad mi bude tebalo ti javim, nije bed, ionako ce tebi trebati vise za bike
A st se tice slija za pocetak potrazi ovdje
http://www.bikepics.com/suzuki/rgv250/
ili jednostavno malo googlaj za Gammu i bit ce slika  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Pet Lis 10, 2008 8:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa nešto sam pitao strica Googla pa nisam dobio baš nekakav dobar odgovor.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Sub Lis 11, 2008 5:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovako. Radilo se danas malo i moram reć da sam prošao polovicu što se tiče rada na ovome motoru. Nešto sam i obojao u bijelo i u crno prednji blatnik tako da slijedi lak pa polirne paste. Nisam slikao svega osobito ne obojane karoserije jer vjerujte mi da dosada nije ništa posebno, to tek dolazi.
Evo vam ostalo što se napravilo danas:
najprije sam montirao kotać i sve potrebno
pa zatim je došao na red i motor
a za sam kraj sam stavio auspuhe da vidite kako izgleda motor sa njima opako
Još ima posla na auspuhmia, moram napravit wash, pa stavit carbonske nalijepke možda još nešto ali se ne mogu sjetit šta.
Ako vam se sviđa ili ne vi samo lijepo prokomentirajte.
Edit: slikano je mobitelom tako da slike nisu bog zna šta.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|