Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| bruno
| | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 19 | |
|
Upisano: Uto Jul 22, 2008 3:56 pm Naslov poruke: canadair |
|
|
znate li gdje kupiti maketu kanadera.(po mogućnosti na internet stranici jer sam iz splita,a ovdje nema nekog izbora).  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Uto Jul 22, 2008 5:25 pm Naslov poruke: |
|
|
bilo je u alphi, pogledaj, mozda jos ima.... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 23, 2008 7:20 am Naslov poruke: |
|
|
Vjerojatno mislis na Cl-415? U 1/72 i 1/48 ga radi (je radio) Heller. Ja nemam tu maketu nego Cl-215 u 1/72. Kazu da ovo sto se dobije u kutiji Cl-415 treba dosta doradjivati da bi na nesto slicilo, tj, da je u kutiji zapravo Cl-215T a ne Cl-415. Ja ti preporucujem:
http://www.greatmodels.com/
i u trazilicu upisi Canadair, naci ces Cl-215 i Cl-415 u mjerilu 1/72.
Ja kod njih stalno kupujem i do sada nisam imao nikakvih problema. Broj svoje kartice im dajes samo prvi puta i kod svake sljedece narudjbe stavis opciju da koriste broj kartice koji si prvi put upisao. Ako stvari imaju u skladistu, makete mozes dobiti vec za dva tjedna (osim ako se ne zainati nasa carina ) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bruno
| | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 19 | |
|
Upisano: Sri Jul 23, 2008 10:15 am Naslov poruke: |
|
|
hvala obojici ali ću ja uzeti sa stranice greatmodels jer želim hrvatskog cl-415  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Sri Jul 23, 2008 10:51 am Naslov poruke: |
|
|
Evo ti i to sa nekim sitnim alatima. Svakako ti se radi o gotovo istoj maketi a 415 ima dodatni sprue bijele boje za konverziju (manje-više jer ja nikad ne mjerim svaki mm) iz 215 u 415. Maketa tanke žute plastike, prilično velika (1:72) i ima dosta posla ako želiš da bude OK. nekako sam ga uvijek priželjkivao u 1:144 ali i ovaj mi je u srid srca.
http://www.modelhobbies.co.uk/shop/heller-pompiers-ciel-gift-52702-p-8053.html |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 23, 2008 12:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav P-51,
vidim na toj stranici nekih zanimljivosti, pa me zanima da li imaju neko ogranicenje oko vrijednosti narucene robe. Hannants npr. nece dostaviti robu ispod vrijednosti 30 funti. U tom slucaju moram narucivati i ono sto ne zelim samo da bih dosao do te vrijednosti. To povlaci strah da ce nasoj carini zapeti za oko cijena robe u paketu a zna se sto to onda znaci... treba platiti HARAC. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Sri Jul 23, 2008 3:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| SZVO Napisao/la: | Pozdrav P-51,
vidim na toj stranici nekih zanimljivosti, pa me zanima da li imaju neko ogranicenje oko vrijednosti narucene robe. Hannants npr. nece dostaviti robu ispod vrijednosti 30 funti. U tom slucaju moram narucivati i ono sto ne zelim samo da bih dosao do te vrijednosti. To povlaci strah da ce nasoj carini zapeti za oko cijena robe u paketu a zna se sto to onda znaci... treba platiti HARAC. |
Dosada sam sa ovih stranica naručivao 10-tak puta skupa sa prijateljem i baš niti jedan put nismo dobili nikakav namet od stranie naših na granici a nema niti nekih ograničenja pri narudžbi. Paketi su mi bili od 100 do 350 kuna a čak niti na 2 kanadera u jednoj velikoj kutiji nisam platio niti lipe ceraine. Vrijeme dolaska paketa je oko 10 dana. Slobodno šibaj, meni je najdraži osim šta metalurgiju i dekale uzimam sa Jadara. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|