Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

canadair

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
bruno

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Uto Jul 22, 2008 3:56 pm    Naslov poruke: canadair Citiraj ovaj komentar

znate li gdje kupiti maketu kanadera.(po mogućnosti na internet stranici jer sam iz splita,a ovdje nema nekog izbora). Rolling Eyes
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Uto Jul 22, 2008 5:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bilo je u alphi, pogledaj, mozda jos ima....

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
SZVO

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb
PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2008 7:20 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vjerojatno mislis na Cl-415? U 1/72 i 1/48 ga radi (je radio) Heller. Ja nemam tu maketu nego Cl-215 u 1/72. Kazu da ovo sto se dobije u kutiji Cl-415 treba dosta doradjivati da bi na nesto slicilo, tj, da je u kutiji zapravo Cl-215T a ne Cl-415. Ja ti preporucujem:
http://www.greatmodels.com/
i u trazilicu upisi Canadair, naci ces Cl-215 i Cl-415 u mjerilu 1/72.
Ja kod njih stalno kupujem i do sada nisam imao nikakvih problema. Broj svoje kartice im dajes samo prvi puta i kod svake sljedece narudjbe stavis opciju da koriste broj kartice koji si prvi put upisao. Ako stvari imaju u skladistu, makete mozes dobiti vec za dva tjedna (osim ako se ne zainati nasa carina Evil or Very Mad )
Natrag na vrh
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2008 8:14 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Reaper Napisao/la:
bilo je u alphi, pogledaj, mozda jos ima....

Izgleda da nema.

Evo, ode uvik ima a ja sam ga odavde i dofura. Nikad nisan sa ove stranice čeka duže od 10 dana. Živio.

http://www.modelhobbies.co.uk/shop/heller-canadair-80373-p-8143.html
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
bruno

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2008 10:15 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala obojici ali ću ja uzeti sa stranice greatmodels jer želim hrvatskog cl-415 Very Happy
Natrag na vrh
P-51

PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2008 10:51 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo ti i to sa nekim sitnim alatima. Svakako ti se radi o gotovo istoj maketi a 415 ima dodatni sprue bijele boje za konverziju (manje-više jer ja nikad ne mjerim svaki mm) iz 215 u 415. Maketa tanke žute plastike, prilično velika (1:72) i ima dosta posla ako želiš da bude OK. nekako sam ga uvijek priželjkivao u 1:144 ali i ovaj mi je u srid srca.

http://www.modelhobbies.co.uk/shop/heller-pompiers-ciel-gift-52702-p-8053.html
Natrag na vrh
SZVO

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb
PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2008 12:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pozdrav P-51,
vidim na toj stranici nekih zanimljivosti, pa me zanima da li imaju neko ogranicenje oko vrijednosti narucene robe. Hannants npr. nece dostaviti robu ispod vrijednosti 30 funti. U tom slucaju moram narucivati i ono sto ne zelim samo da bih dosao do te vrijednosti. To povlaci strah da ce nasoj carini zapeti za oko cijena robe u paketu a zna se sto to onda znaci... treba platiti HARAC.
Natrag na vrh
P-51

PorukaUpisano: Sri Jul 23, 2008 3:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

SZVO Napisao/la:
Pozdrav P-51,
vidim na toj stranici nekih zanimljivosti, pa me zanima da li imaju neko ogranicenje oko vrijednosti narucene robe. Hannants npr. nece dostaviti robu ispod vrijednosti 30 funti. U tom slucaju moram narucivati i ono sto ne zelim samo da bih dosao do te vrijednosti. To povlaci strah da ce nasoj carini zapeti za oko cijena robe u paketu a zna se sto to onda znaci... treba platiti HARAC.

Dosada sam sa ovih stranica naručivao 10-tak puta skupa sa prijateljem i baš niti jedan put nismo dobili nikakav namet od stranie naših na granici a nema niti nekih ograničenja pri narudžbi. Paketi su mi bili od 100 do 350 kuna a čak niti na 2 kanadera u jednoj velikoj kutiji nisam platio niti lipe ceraine. Vrijeme dolaska paketa je oko 10 dana. Slobodno šibaj, meni je najdraži osim šta metalurgiju i dekale uzimam sa Jadara.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma