Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Lip 25, 2008 3:12 pm Naslov poruke: Gdje najlakse i najjeftinije nabavit sljedeca auta |
|
|
pozz svima...
eto malo sam se pitao gdje bi mogao narucit neka auta, ali da su od malo boljeg proizvodaca, npr Tamiya...u Alpha shop nisam vidio aute, u Balista niti. Zanimaju me sljedeca...(ako postoje za radit)
Omjer 1:24
Lambo Murcielago ili Gallardo
Ferrari Enzo
Ferrari 599 GTB
Audi A ili S klasa (dakle 3,4,6) ili R8
Citoen C4 (rally)
Subaru Impreza (relly)
Mitshu EVO X ili IX
Skyline (ili proto ili R34)
Alfa Romeo 159
nemorate pogledat ako tocno ima..samo mi kazite gdje trazit...hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Lip 25, 2008 3:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Vidio sam dosta veliki izbor na RainbowTen-u, cak sam oba svoja auticka narucio od njih. Pokusaj jos i na Hiroboy-u. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sri Lip 25, 2008 4:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovaj Hiroboy ima puno toga...gledao sam malo..i ostao sam kad sam vidio ferrari FXX i PE set...doslo bi oko 34 EUR
a nisam nikak mogao nac kako ide placanje, i kako dostava, koliko vremena treba. Ako znas, reci pliz. Hvala  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Lip 25, 2008 5:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Placanje karticom,dostava na kucnu adresu(iako ti low moze bolje to sa placanjem pojasniti). Dostava ovisi, kako im dodje . Znao sam dobiti paket jako brzo(cca 10 dana) ali sam ga znao i cekati po skoro mjesec dana. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sri Lip 25, 2008 5:22 pm Naslov poruke: |
|
|
hmm nemam karticu, a pouzecem se nemoze? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3207 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 25, 2008 6:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Kontaktiraj moderatora low-a na PM u vezi narucivanja
Shto se tiche Hiroboya, shalje prilicno brzo ali je skup i zna biti nepouzdan
A koliko ces brzo paket dobiti uglavnom ne ovisi o posiljateljima nego o lijenoj Hr. poshti...
Evo josh par online ducana na koje se isplati baciti oko:
mediamixhobby
hobbylink japan
modelexpress _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5160 | |
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 9:37 am Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | hmm nemam karticu, a pouzecem se nemoze? |
pouzecem ne moze, samo kreditna.
inace, pravilo za najnizu cijenu je - makete kupuj iz one zemlje iz koje je proizvodjac. tako dobijes najnizu cijenu. nema smisla kupovati tamiyu iz engleske sa hiroboya jer moras platit cijenu koju on plati u japanu za nju, pa dostavu do engleske, pa njihove uvozne taxe, pa njegovu zaradu, pa postarinu do HR. sta nije to bolje narucit drito iz japana, platis samo postarinu. doduse, sve dalekoistocne zemlje imaju otprilike iste cijene.
dakle:
http://www.hlj.com/
http://www.rainbowten.co.jp/english/index.html
http://www.hobbyeasy.com/Home.do?status=yes
ako se brines za postarinu iz japana, pa si zato gledao po hiroboyu, ne brini, jeftinija je nego iz engleske. koliko god to zvucalo nestvarno
ove aute sto si naveo, postoji ih vecina, od nekih modela cak i nekoliko verzija. i proizvodjaca.
mislim da samo nema Audi A ili S klasa, Citoen C4 (rally) i Alfa Romeo 159 _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 10:45 am Naslov poruke: |
|
|
decki hvala..super su linkovi..u meduvremenu sam malo pitao Balistu za tu robu, i najvjerojatnje cu uzet FXX-a i PE set za njega od Tamiya, e sada pitanje: dobivam uz to i realisticne pojaseve ili moram to kupit? ili cak mogu sam nekak napravio? majstori javite se  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 10:55 am Naslov poruke: |
|
|
pricekaj da ti se Mario javi, on ima doticnu maketu pa ce ti rec sta se dobije u kutiji _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 10:58 am Naslov poruke: |
|
|
| da vidio sam jucer...super je...od onoga sta sam na slikama vidio nema toga...ali u PE setu se dobiju kopce, pa samo fali pojas, moze se od nekog materijala napravit mozda... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 11:23 am Naslov poruke: |
|
|
te pojaseve mozes izrezati i od obicne papirnate trake. pa ju malo zrolaj medju prstima da ju omeksas. a onda ju i mozes i farbati. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 12:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Uz malo truda pojas se moze napraviti i od dva komada maskirne trake koje zalijepis jedan na drugog i pofarbas u crno  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 12:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | decki hvala..super su linkovi..u meduvremenu sam malo pitao Balistu za tu robu, i najvjerojatnje cu uzet FXX-a i PE set za njega od Tamiya, e sada pitanje: dobivam uz to i realisticne pojaseve ili moram to kupit? ili cak mogu sam nekak napravio? majstori javite se  |
Dobiješ pojaseve u PE-Setu samo ih trebaš složiti(izrezati trake i zaljepiti kopče) i na sjedalima moraš sa bočne strane rezati rupe jer to nisu otvorili ali nebrini označeno je na sicu gdje trebaš rezati samo oprez za prste i sjedalo.Pošalji mi broj PE-Seta dali je to taj koji ja imam da ti bezveze ne pričam?Ak je ovaj set onda imaš trake za izrezivanje pojaseva:PE-set sa pojasevima:
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sub Lip 28, 2008 1:25 pm Naslov poruke: |
|
|
evo da vas jos malo gnjavim...
prije FXX-a napravio bi Enza, tako da se ispraksiram...e sada, mogu ga kupit od Chipoteke Revell, ili od Baliste Tamiya. U svakom slucaju bi i PE set dosao.
Pitanje je sljedece, jel je velika razlika izmedu ovog modela Revella i Tamiye?
I kako vam se cini bijeli enzo?
http://www.flickr.com/photos/denniske/854275552/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Sub Lip 28, 2008 1:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam slagao ni jednu ni drugu maketu Enza ali, opcnito, Tamiya je uglavnom daleko kvalitetniji izbor od Revella ali zato je i neshto skuplja
A bijeli Enzo nije losh ali, ono...za mene je Ferrari crvene boje  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|