Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Gdje najlakse i najjeftinije nabavit sljedeca auta
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Lip 25, 2008 3:12 pm    Naslov poruke: Gdje najlakse i najjeftinije nabavit sljedeca auta Citiraj ovaj komentar

pozz svima...
eto malo sam se pitao gdje bi mogao narucit neka auta, ali da su od malo boljeg proizvodaca, npr Tamiya...u Alpha shop nisam vidio aute, u Balista niti. Zanimaju me sljedeca...(ako postoje za radit)
Omjer 1:24

Lambo Murcielago ili Gallardo
Ferrari Enzo
Ferrari 599 GTB
Audi A ili S klasa (dakle 3,4,6) ili R8
Citoen C4 (rally)
Subaru Impreza (relly)
Mitshu EVO X ili IX
Skyline (ili proto ili R34)
Alfa Romeo 159

nemorate pogledat ako tocno ima..samo mi kazite gdje trazit...hvala
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
PorukaUpisano: Sri Lip 25, 2008 3:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidio sam dosta veliki izbor na RainbowTen-u, cak sam oba svoja auticka narucio od njih. Pokusaj jos i na Hiroboy-u.
veliko_pile

PorukaUpisano: Sri Lip 25, 2008 4:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovaj Hiroboy ima puno toga...gledao sam malo..i ostao sam Shocked kad sam vidio ferrari FXX i PE set...doslo bi oko 34 EUR

a nisam nikak mogao nac kako ide placanje, i kako dostava, koliko vremena treba. Ako znas, reci pliz. Hvala Smile
Natrag na vrh
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
PorukaUpisano: Sri Lip 25, 2008 5:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Placanje karticom,dostava na kucnu adresu(iako ti low moze bolje to sa placanjem pojasniti). Dostava ovisi, kako im dodje Very Happy . Znao sam dobiti paket jako brzo(cca 10 dana) ali sam ga znao i cekati po skoro mjesec dana.
veliko_pile

PorukaUpisano: Sri Lip 25, 2008 5:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hmm Sad nemam karticu, a pouzecem se nemoze?
Natrag na vrh
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Lip 25, 2008 6:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kontaktiraj moderatora low-a na PM u vezi narucivanja Wink
Shto se tiche Hiroboya, shalje prilicno brzo ali je skup i zna biti nepouzdan Rolling Eyes
A koliko ces brzo paket dobiti uglavnom ne ovisi o posiljateljima nego o lijenoj Hr. poshti...
Evo josh par online ducana na koje se isplati baciti oko:

mediamixhobby
hobbylink japan
modelexpress
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 9:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

veliko_pile Napisao/la:
hmm Sad nemam karticu, a pouzecem se nemoze?

pouzecem ne moze, samo kreditna.

inace, pravilo za najnizu cijenu je - makete kupuj iz one zemlje iz koje je proizvodjac. tako dobijes najnizu cijenu. nema smisla kupovati tamiyu iz engleske sa hiroboya jer moras platit cijenu koju on plati u japanu za nju, pa dostavu do engleske, pa njihove uvozne taxe, pa njegovu zaradu, pa postarinu do HR. sta nije to bolje narucit drito iz japana, platis samo postarinu. doduse, sve dalekoistocne zemlje imaju otprilike iste cijene.
dakle:
http://www.hlj.com/
http://www.rainbowten.co.jp/english/index.html
http://www.hobbyeasy.com/Home.do?status=yes

ako se brines za postarinu iz japana, pa si zato gledao po hiroboyu, ne brini, jeftinija je nego iz engleske. koliko god to zvucalo nestvarno

ove aute sto si naveo, postoji ih vecina, od nekih modela cak i nekoliko verzija. i proizvodjaca.
mislim da samo nema Audi A ili S klasa, Citoen C4 (rally) i Alfa Romeo 159

PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 10:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

decki hvala..super su linkovi..u meduvremenu sam malo pitao Balistu za tu robu, i najvjerojatnje cu uzet FXX-a i PE set za njega od Tamiya, e sada pitanje: dobivam uz to i realisticne pojaseve ili moram to kupit? ili cak mogu sam nekak napravio? majstori javite se Wink
Natrag na vrh
Low
Gazda
PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 10:55 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pricekaj da ti se Mario javi, on ima doticnu maketu pa ce ti rec sta se dobije u kutiji

PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 10:58 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

da vidio sam jucer...super je...od onoga sta sam na slikama vidio nema toga...ali u PE setu se dobiju kopce, pa samo fali pojas, moze se od nekog materijala napravit mozda...
Natrag na vrh
Low
Gazda
PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 11:23 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

te pojaseve mozes izrezati i od obicne papirnate trake. pa ju malo zrolaj medju prstima da ju omeksas. a onda ju i mozes i farbati.

PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 12:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Uz malo truda pojas se moze napraviti i od dva komada maskirne trake koje zalijepis jedan na drugog i pofarbas u crno Wink

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 12:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

veliko_pile Napisao/la:
decki hvala..super su linkovi..u meduvremenu sam malo pitao Balistu za tu robu, i najvjerojatnje cu uzet FXX-a i PE set za njega od Tamiya, e sada pitanje: dobivam uz to i realisticne pojaseve ili moram to kupit? ili cak mogu sam nekak napravio? majstori javite se Wink

Dobiješ pojaseve u PE-Setu samo ih trebaš složiti(izrezati trake i zaljepiti kopče) i na sjedalima moraš sa bočne strane rezati rupe jer to nisu otvorili ali nebrini označeno je na sicu gdje trebaš rezati samo oprez za prste i sjedalo.Pošalji mi broj PE-Seta dali je to taj koji ja imam da ti bezveze ne pričam?Ak je ovaj set onda imaš trake za izrezivanje pojaseva:PE-set sa pojasevima:

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
veliko_pile

PorukaUpisano: Sub Lip 28, 2008 1:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo da vas jos malo gnjavim...
prije FXX-a napravio bi Enza, tako da se ispraksiram...e sada, mogu ga kupit od Chipoteke Revell, ili od Baliste Tamiya. U svakom slucaju bi i PE set dosao.

Pitanje je sljedece, jel je velika razlika izmedu ovog modela Revella i Tamiye?
I kako vam se cini bijeli enzo?
http://www.flickr.com/photos/denniske/854275552/
Natrag na vrh
PowerPlant

PorukaUpisano: Sub Lip 28, 2008 1:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nisam slagao ni jednu ni drugu maketu Enza ali, opcnito, Tamiya je uglavnom daleko kvalitetniji izbor od Revella ali zato je i neshto skuplja Wink
A bijeli Enzo nije losh ali, ono...za mene je Ferrari crvene boje Twisted Evil
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma