Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mtech
 | | Član od: 23 Lis 2005 | | Poruke: 142 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 28, 2005 8:26 pm Naslov poruke: Hasegawa 1/48 Messerschmitt Bf109 G-6 |
|
|
Inace preferiram Focke , ali ni Bf-ovi mi nisu odbojni , nakon sto sam se izivcirao na proslom projektu uzeo sam si ovu Hasegawu da malo presjecem ... maketa se sklapa ko od sale , na ovoj prakticki ni nema kita , farbana je freehand sa MM RLM-ovima , jedino sto je ocajno su dekali , aparat je pripadao Luftwaffe asu Bartelsu , a radio sam bas tog jer je shema malo specificna ... kada je ovo slikano falile su jos neke sitnice , ali avion je bio u principu na 99% ...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 28, 2005 9:30 pm Naslov poruke: |
|
|
jel to onaj sa cincilatorom na pogresnoj strani?
nema veze ako je, super je ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 28, 2005 10:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Super je.I dobro si pofotkao.Nego jel bilo mučenja sa dekalom na spineru,pošto su jako "tanke".
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 28, 2005 10:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Guba!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2432 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 28, 2005 11:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| bebonja Napisao/la: | Super je.I dobro si pofotkao.Nego jel bilo mučenja sa dekalom na spineru,pošto su jako "tanke".
 |
Mene je uvijek zanimalo kako se to na nosu radi, a na kraju su to ipak dekali.
2 Mtech> Maketa je predivna. Ne preferiram propelerce ali Messera moram nabaviti. Kako misliš da su dekali očajni? Pretanki? Predebeli? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 28, 2005 11:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobar, dobar
Možda ga kupim, sad mi je u završnoj fazi HobbyCraft (Academy) G6, a imam i Aires rezine i jetkovinu za Hasegawu, pa zašto ne.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 29, 2005 12:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobar je ! Imam istu maketu i brdo resina za nju, a jako mi se sviđa i Bartelsov avion, pa će to biti gotovo identična maketa. Zato me zanima koje su tvoje zamjerke Hasegawa oznakama, osim nešto veće debljine?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grega X
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1056 | |
|
Upisano: Pet Pro 30, 2005 1:09 pm Naslov poruke: |
|
|
nema šta reči osim:
I Z V R S T N O ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mtech
 | | Član od: 23 Lis 2005 | | Poruke: 142 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 30, 2005 1:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Dekali su uzasno debeli i to im je glavna zamjerka , jedva sjednu nakon softera i feniranja , ali koliko god ta debljina smetala na ostatku dekala kod spinera je to pun pogodak jer svatko tko je ljepio taj spiner zna kolka je to muka i natezanje , a k tome jos treba i pazit da ne pukne ako je dekal normalne debljine ... tih problema nema s ovim spinerom jer je debeo i moze se savijat , gnjavit i razvlacit do mile volje  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Pro 30, 2005 1:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Stvarno ti je lijepo ispao  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Pet Pro 30, 2005 2:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja bih u svakom slučaju radije išao crtati taj spiner, ili ga rezati u više dijelova... No tvoj je zbilja dobro ispao. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|