Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Hasegawa 1/48 Messerschmitt Bf109 G-6

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Mtech

Član od: 23 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Pro 28, 2005 8:26 pm    Naslov poruke: Hasegawa 1/48 Messerschmitt Bf109 G-6 Citiraj ovaj komentar

Inace preferiram Focke , ali ni Bf-ovi mi nisu odbojni Very Happy , nakon sto sam se izivcirao na proslom projektu uzeo sam si ovu Hasegawu da malo presjecem ... maketa se sklapa ko od sale , na ovoj prakticki ni nema kita , farbana je freehand sa MM RLM-ovima , jedino sto je ocajno su dekali , aparat je pripadao Luftwaffe asu Bartelsu , a radio sam bas tog jer je shema malo specificna ... kada je ovo slikano falile su jos neke sitnice , ali avion je bio u principu na 99% ...

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Sri Pro 28, 2005 9:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jel to onaj sa cincilatorom na pogresnoj strani? Twisted Evil
nema veze ako je, super je !
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sri Pro 28, 2005 10:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super je.I dobro si pofotkao.Nego jel bilo mučenja sa dekalom na spineru,pošto su jako "tanke".

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Pro 28, 2005 10:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Guba! Klap klap
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Sri Pro 28, 2005 11:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bebonja Napisao/la:
Super je.I dobro si pofotkao.Nego jel bilo mučenja sa dekalom na spineru,pošto su jako "tanke".

Very Happy Very Happy Very Happy

Mene je uvijek zanimalo kako se to na nosu radi, a na kraju su to ipak dekali.

2 Mtech> Maketa je predivna. Ne preferiram propelerce ali Messera moram nabaviti. Kako misliš da su dekali očajni? Pretanki? Predebeli?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Sri Pro 28, 2005 11:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobar, dobar Palac gore
Možda ga kupim, sad mi je u završnoj fazi HobbyCraft (Academy) G6, a imam i Aires rezine i jetkovinu za Hasegawu, pa zašto ne. Yeah Right
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Pro 29, 2005 12:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobar je !Klap klap Imam istu maketu i brdo resina za nju, a jako mi se sviđa i Bartelsov avion, pa će to biti gotovo identična maketa. Zato me zanima koje su tvoje zamjerke Hasegawa oznakama, osim nešto veće debljine? Razmislja
Natrag na vrh
Grega X

Član od: 09 Stu 2005
PorukaUpisano: Pet Pro 30, 2005 1:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nema šta reči osim:
I Z V R S T N O !
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Mtech

Član od: 23 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Pro 30, 2005 1:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dekali su uzasno debeli i to im je glavna zamjerka , jedva sjednu nakon softera i feniranja , ali koliko god ta debljina smetala na ostatku dekala kod spinera je to pun pogodak jer svatko tko je ljepio taj spiner zna kolka je to muka i natezanje , a k tome jos treba i pazit da ne pukne ako je dekal normalne debljine ... tih problema nema s ovim spinerom jer je debeo i moze se savijat , gnjavit i razvlacit do mile volje Very Happy
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Pet Pro 30, 2005 1:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stvarno ti je lijepo ispao Smile
Natrag na vrh
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Pet Pro 30, 2005 2:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja bih u svakom slučaju radije išao crtati taj spiner, ili ga rezati u više dijelova... No tvoj je zbilja dobro ispao.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma