Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

USPS

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
FoxyPanzer
Gost
PorukaUpisano: Uto Svi 22, 2007 12:07 am    Naslov poruke: USPS Citiraj ovaj komentar

Dal je netko ikada dobivao nešto preko USPS? Zanima me za koliko dana mu je stigla pošiljka i da li je bilo kakvih problema?
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Uto Svi 22, 2007 12:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja tako naručujem GMM setove. Uvik mi ih šalju njihovom PMI uslugom (Priority Mail International) i stignu mi najkasnije za 10 dana. Dosada je sve došlo u top stanju i bez ikakvih problema
Natrag na vrh
mskukan

Član od: 08 Svi 2007
PorukaUpisano: Uto Svi 22, 2007 6:34 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

imas air i surface.
Air dodj za oko dva tjedna, nekada je trebalo tri.

Surface moze trajat koji mjesec (dva otprilike)

Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
FoxyPanzer
Gost
PorukaUpisano: Uto Svi 22, 2007 1:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bilo bi to super kad bi meni to poslali preko PMI. Naručio sam neku opremu prošli tjedan koja mi treba za drugu nedelju pa pitam za koliko to vremenski zna doći do nas. Vidim piše na njihovoj stranici o 7-15 dana ali nikada se nezna. Hvala na odgovorima!
Natrag na vrh
KatarII

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: ZGB
PorukaUpisano: Uto Svi 22, 2007 4:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

BTW, USPS je znacajno podigao cijenu postarine... da se ne iznenadite slijedeci put kada dobijate nekaj iz Amerike...
FoxyPanzer
Gost
PorukaUpisano: Sub Svi 26, 2007 7:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Može još jedno pitanje. Roba mi košta s poštarinom 260 dolara , e sada kakvo je stanje s carinom i porezom? Gdje morati to platiti i kada?
Natrag na vrh
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sub Svi 26, 2007 8:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

carina ti varira izmedju 6-13 posto. a ako te carine, moras platit i PDV 22 posto. dakle, racunaj nekih 30% na cijenu svega sa cijenom postarine jer se i to kod nas carini. zato jer smo jadni
Gost
PorukaUpisano: Ned Svi 27, 2007 9:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

low Napisao/la:
carina ti varira izmedju 6-13 posto. a ako te carine, moras platit i PDV 22 posto. dakle, racunaj nekih 30% na cijenu svega sa cijenom postarine jer se i to kod nas carini. zato jer smo jadni

To sam znao al daj mi reci kad to plaćam , kod preuzimanja paketa u pošti ili ću još morati na carinu ići ?
Natrag na vrh
mskukan

Član od: 08 Svi 2007
PorukaUpisano: Ned Svi 27, 2007 10:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

FoxyPanzer Napisao/la:
low Napisao/la:

To sam znao al daj mi reci kad to plaćam , kod preuzimanja paketa u pošti ili ću još morati na carinu ići ?

doci ce ti obavijest da podignes paket na posti i na obavijseti ce ti pisati koliko moras platiti. Dodjes na postu, platis i odes "sretan"

Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio
Natrag na vrh
FoxyPanzer
Gost
PorukaUpisano: Ned Svi 27, 2007 10:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E to je to , hvala stari , već sam mislil da budem moral juriti okolo s papirima koda da auto uvažam !
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma