Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Uto Svi 22, 2007 12:07 am Naslov poruke: USPS |
|
|
| Dal je netko ikada dobivao nešto preko USPS? Zanima me za koliko dana mu je stigla pošiljka i da li je bilo kakvih problema? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Svi 22, 2007 12:27 am Naslov poruke: |
|
|
| Ja tako naručujem GMM setove. Uvik mi ih šalju njihovom PMI uslugom (Priority Mail International) i stignu mi najkasnije za 10 dana. Dosada je sve došlo u top stanju i bez ikakvih problema |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Uto Svi 22, 2007 6:34 am Naslov poruke: |
|
|
imas air i surface.
Air dodj za oko dva tjedna, nekada je trebalo tri.
Surface moze trajat koji mjesec (dva otprilike) _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Svi 22, 2007 1:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bilo bi to super kad bi meni to poslali preko PMI. Naručio sam neku opremu prošli tjedan koja mi treba za drugu nedelju pa pitam za koliko to vremenski zna doći do nas. Vidim piše na njihovoj stranici o 7-15 dana ali nikada se nezna. Hvala na odgovorima! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 886 | | Mjesto: ZGB |
|
Upisano: Uto Svi 22, 2007 4:48 pm Naslov poruke: |
|
|
BTW, USPS je znacajno podigao cijenu postarine... da se ne iznenadite slijedeci put kada dobijate nekaj iz Amerike... _________________ Shpeck: No, we do not play games. There is no such thing as a Nintendo Wii in our time.
Cartman in the 25th century: No! Nooo!!! Noooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Svi 26, 2007 7:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Može još jedno pitanje. Roba mi košta s poštarinom 260 dolara , e sada kakvo je stanje s carinom i porezom? Gdje morati to platiti i kada? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sub Svi 26, 2007 8:27 pm Naslov poruke: |
|
|
carina ti varira izmedju 6-13 posto. a ako te carine, moras platit i PDV 22 posto. dakle, racunaj nekih 30% na cijenu svega sa cijenom postarine jer se i to kod nas carini. zato jer smo jadni _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Svi 27, 2007 9:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| low Napisao/la: | | carina ti varira izmedju 6-13 posto. a ako te carine, moras platit i PDV 22 posto. dakle, racunaj nekih 30% na cijenu svega sa cijenom postarine jer se i to kod nas carini. zato jer smo jadni |
To sam znao al daj mi reci kad to plaćam , kod preuzimanja paketa u pošti ili ću još morati na carinu ići ? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Ned Svi 27, 2007 10:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| FoxyPanzer Napisao/la: | | low Napisao/la: | | carina ti varira izmedju 6-13 posto. a ako te carine, moras platit i PDV 22 posto. dakle, racunaj nekih 30% na cijenu svega sa cijenom postarine jer se i to kod nas carini. zato jer smo jadni |
To sam znao al daj mi reci kad to plaćam , kod preuzimanja paketa u pošti ili ću još morati na carinu ići ? |
doci ce ti obavijest da podignes paket na posti i na obavijseti ce ti pisati koliko moras platiti. Dodjes na postu, platis i odes "sretan" _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Svi 27, 2007 10:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| E to je to , hvala stari , već sam mislil da budem moral juriti okolo s papirima koda da auto uvažam ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|