Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pon Kol 13, 2007 11:17 pm Naslov poruke: Die-cast modeli 1:18 |
|
|
To ALL
Svi koje zanimaju modeli 1:18 nek se jave .Sve su informacije dobrodošle! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Kol 13, 2007 11:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| ja odma imam jedno pitanje... gdje mogu na najbolji način nabaviti Shelby GT500 Eleanor, identičan kao u filmu "Gone in 60 secoonds"? jako zahvalan na pomoći!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| big zed
 | | Član od: 27 Ožu 2006 | | Poruke: 339 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pon Kol 13, 2007 11:49 pm Naslov poruke: |
|
|
to aljo
ne znam jel ih ima na e bayu ali probaj na ovu stranicu www.toyway.co.uk to sam našao u scale model international magazinu. Vidi pa javi |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Kol 13, 2007 11:54 pm Naslov poruke: |
|
|
našao sam dva, ali nemaju nikakve slike. ovaj model sam vidio prije na neim mjestima ali nije bio baš najbolji a ja želim da bude savršen, jer mi je jedan od najdražih auta. pogledat ću još malo a ako ne nađem ću ih kontaktirati za nekakvu sliku ili tako nešto. ali svejedno puno ti hvala na pomoći!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 14, 2007 3:36 pm Naslov poruke: to Done |
|
|
| Da li me neko briše |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 14, 2007 3:40 pm Naslov poruke: to done |
|
|
| Znam za yatminga fiat 500 abart 160 kuna:smije li se pričati o štruklama i slično. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 14, 2007 3:43 pm Naslov poruke: |
|
|
To Dida
Drago mi je i još jednom si potvrdio da si najmudriji morž od svih ajde pokušaj lukarla nagovotiti da nam se vrati!
To Aljo
kakva je u zadru situacija sa 1:18? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 14, 2007 3:44 pm Naslov poruke: Re: to done |
|
|
| borna Napisao/la: | | Znam za yatminga fiat 500 abart 160 kuna:smije li se pričati o štruklama i slično. |
nisam znao da imaju Fiat 500 Abarth, znao sam za model 695SS... gdje je to ako se može znati? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Uto Kol 14, 2007 3:49 pm Naslov poruke: |
|
|
decki, molim vas da se drzite die-cast podforuma. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 14, 2007 3:50 pm Naslov poruke: |
|
|
To aljo
dali ovaj nisan 350 zaista ima rasvjetu mene u principu zanima "normalna "cestovna varijanta trebam vidit što se nudi!
To Dida
Ovdje možeš pričati o štruklama ,čevapima ,čvarcima vinu rakiji mesu ribi i svim blagodatima hedonizma na svaki način samo štrukle u mjerilu 1:18 ne prihvačamo više ih volimo u prirodnoj veličini, i naravno ovdje su morževi ZAKON  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 14, 2007 3:55 pm Naslov poruke: |
|
|
TO LOW
Di smo sad pogriješili? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Uto Kol 14, 2007 4:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| done Napisao/la: |
Ovdje možeš pričati o štruklama ,čevapima ,čvarcima vinu rakiji mesu ribi i svim blagodatima hedonizma na svaki način samo štrukle u mjerilu 1:18 ne prihvačamo više ih volimo u prirodnoj veličini, i naravno ovdje su morževi ZAKON  |
decki, imate svoju temu die-casta i molim vas da se drzite u toj temi.
na forumu se ne moze pricat o štruklama ,čevapima ,čvarcima vinu rakiji mesu ribi..... ovo je ipak maketarski forum.
ovu temu necu obrisat jer ste stavili i neke korisne informacije o stranicama na kojima se mogu kupiti die-casti, ali molim da se prebacite u onu temu o die-castima. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|