Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Die-cast modeli 1:18
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori i kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
done
Gost
PorukaUpisano: Pon Kol 13, 2007 11:17 pm    Naslov poruke: Die-cast modeli 1:18 Citiraj ovaj komentar

To ALL
Svi koje zanimaju modeli 1:18 nek se jave .Sve su informacije dobrodošle!
Natrag na vrh
Aljo_69
Gost
PorukaUpisano: Pon Kol 13, 2007 11:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja odma imam jedno pitanje... gdje mogu na najbolji način nabaviti Shelby GT500 Eleanor, identičan kao u filmu "Gone in 60 secoonds"? jako zahvalan na pomoći!!!
Natrag na vrh
big zed

Član od: 27 Ožu 2006
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Pon Kol 13, 2007 11:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

to aljo

ne znam jel ih ima na e bayu ali probaj na ovu stranicu www.toyway.co.uk to sam našao u scale model international magazinu. Vidi pa javi
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Aljo_69
Gost
PorukaUpisano: Pon Kol 13, 2007 11:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

našao sam dva, ali nemaju nikakve slike. ovaj model sam vidio prije na neim mjestima ali nije bio baš najbolji a ja želim da bude savršen, jer mi je jedan od najdražih auta. pogledat ću još malo a ako ne nađem ću ih kontaktirati za nekakvu sliku ili tako nešto. ali svejedno puno ti hvala na pomoći! U zdravlje
Natrag na vrh
done
Gost
PorukaUpisano: Pon Kol 13, 2007 11:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bravo vidim da si se ti odmah ušaltao na novu stranicu!
pokušaj na :
www.modelissimo.de
www.carmodel.net
www.modelcarweb.nl
model-car.nl
www.toms.nl
uz malo dobre volje pronaći ćeš što te zanima ja sam ti kupovao kod tomsa,carmodela,i kod model-car.nl Wink
Natrag na vrh
Aljo_69
Gost
PorukaUpisano: Uto Kol 14, 2007 12:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ovaj je jako lijep i vjerojatno ga uzmem...
http://www.carmodel.net/zoomPage.php?MjM2MDc8Oj4wPDo+YWRkVG9DYXJ0KCdaM1ExTURBOE96NU1RbEl0TFdGc2JDMHdMVE13TFRFdE1BPT0nLCcnLCAnJywgJycsJycsICdhZGQtMS0yMzYwNycsICcwJyk=

a OVO je ono što stalno tražim... savršenstvo!!!
http://www.toms.nl/images/artikelen/.123/123103_1.jpg

našao sam ga na toms.nt

čim budem opet malo pri lovi moram ga uzeti! hvala ti puno, uljepšao si mi večer!!!
Natrag na vrh
Aljo_69
Gost
PorukaUpisano: Uto Kol 14, 2007 3:18 pm    Naslov poruke: Re: to done Citiraj ovaj komentar

pa naravno, zafrkancija i šala nikad nije na odmet, ali kad su auti u pitanju onda pričamo o 1:18. Cool

već sam ovo pitao tamo na Die cast topicu, ali kao i uvijek sam ostao "suh" i bez odgovora... Crying or Very sad
što kažete na ovo??
http://cgi.ebay.it/NISSAN-350Z-1-18-XENON-20-TUNING-FELGEN-DREHBAR-350-Z_W0QQitemZ300140250195QQihZ020QQcategoryZ87317QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
vrijede li što ovi auti od Jadatoys-a?
Natrag na vrh
borna
Gost
PorukaUpisano: Uto Kol 14, 2007 3:36 pm    Naslov poruke: to Done Citiraj ovaj komentar

Da li me neko briše
Natrag na vrh
borna
Gost
PorukaUpisano: Uto Kol 14, 2007 3:40 pm    Naslov poruke: to done Citiraj ovaj komentar

Znam za yatminga fiat 500 abart 160 kuna:smije li se pričati o štruklama i slično.
Natrag na vrh
done
Gost
PorukaUpisano: Uto Kol 14, 2007 3:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To Dida
Drago mi je i još jednom si potvrdio da si najmudriji morž od svih ajde pokušaj lukarla nagovotiti da nam se vrati! Wink
To Aljo
kakva je u zadru situacija sa 1:18?
Natrag na vrh
Aljo_69
Gost
PorukaUpisano: Uto Kol 14, 2007 3:44 pm    Naslov poruke: Re: to done Citiraj ovaj komentar

borna Napisao/la:
Znam za yatminga fiat 500 abart 160 kuna:smije li se pričati o štruklama i slično.

nisam znao da imaju Fiat 500 Abarth, znao sam za model 695SS... gdje je to ako se može znati?
Natrag na vrh
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Uto Kol 14, 2007 3:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

decki, molim vas da se drzite die-cast podforuma.
Gost
PorukaUpisano: Uto Kol 14, 2007 3:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To aljo
dali ovaj nisan 350 zaista ima rasvjetu mene u principu zanima "normalna "cestovna varijanta trebam vidit što se nudi!

To Dida
Ovdje možeš pričati o štruklama ,čevapima ,čvarcima vinu rakiji mesu ribi i svim blagodatima hedonizma na svaki način samo štrukle u mjerilu 1:18 ne prihvačamo više ih volimo u prirodnoj veličini, i naravno ovdje su morževi ZAKON Wink
Natrag na vrh
done
Gost
PorukaUpisano: Uto Kol 14, 2007 3:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

TO LOW
Di smo sad pogriješili?
Natrag na vrh
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Uto Kol 14, 2007 4:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

done Napisao/la:

Ovdje možeš pričati o štruklama ,čevapima ,čvarcima vinu rakiji mesu ribi i svim blagodatima hedonizma na svaki način samo štrukle u mjerilu 1:18 ne prihvačamo više ih volimo u prirodnoj veličini, i naravno ovdje su morževi ZAKON Wink

decki, imate svoju temu die-casta i molim vas da se drzite u toj temi.
na forumu se ne moze pricat o štruklama ,čevapima ,čvarcima vinu rakiji mesu ribi..... ovo je ipak maketarski forum.

ovu temu necu obrisat jer ste stavili i neke korisne informacije o stranicama na kojima se mogu kupiti die-casti, ali molim da se prebacite u onu temu o die-castima.
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori i kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma