Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Ned Velj 07, 2021 4:55 pm Naslov poruke: P kao Poklanjam |
|
|
- Kružne oznake (dekali) za manje poznate zemlje
Oznake su na listovima nešto većim od A4 (američki standard) sa krugovima u raznim veličinama i u 7 boja (bijela, crna, tamno plava, plava, zelena, žuta, crvena). Kombinacijom raznih krugova moguće je dobiti razne manje poznate državne oznake. Uz dekale je priloženo i uputstvo (na 4 strane!). Moguće je koristiti u svim mjerilima (1/72, 1/48, 1/32).
Proizvodnja (garažna) IPMS Amerika. Oznake su stare (barem 30 godina) i ne garantiram za kvalitetu iako djeluju OK. Zato ih i poklanjam.
- Airmodel vakform maketa helikoptera (samo trup) H-5 u 1/72
- vakforma maketa poljskog školskog aviona ORLIK u 1/72
Poštarinu/TISAK plaća kupac tj. poklonoprimatelj.
Informacije na PM.
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Groff
 | | Član od: 12 Lis 2010 | | Poruke: 555 | | Mjesto: Bakarac |
|
Upisano: Ned Velj 07, 2021 9:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Ča si se ulovil velikog čišćenja skladišta ? 😁 Pozdrav ! _________________ Ploviti je potrebno, živjeti nije ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Ned Velj 07, 2021 9:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Groff Napisao/la: | | Ča si se ulovil velikog čišćenja skladišta ? 😁 Pozdrav ! |
A Groffe, ti baš moraš sve izdati .... jasno da sam se ulovil čišćenja! Ča pak ti delaš nedelju ....?
Vojo [/b] |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Pon Velj 08, 2021 10:23 am Naslov poruke: |
|
|
Kružni dekali - OTIŠLI ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Uto Velj 09, 2021 3:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Aviončić ORLIK - REZERVIRAN ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Čet Kol 12, 2021 6:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo, uvijek isto, ali da ne otvaram novi topik ....
Poklanjam/mijenjam
Ustvari ne znam spada li to ovdje pod oglase ili pod rubriku natjecanja, ali na prvo natjecanje u Zagrebu na koje ću doći bih donesao nešto stvari kojih bi se volio riješiti ....
- nekoliko časopisa (i starijeg datuma kao Jadranska straža i sl.) i brošurica (talijanskih iz rata) - poklanjam
- nekoliko kalendara naših letjelica iz nedavnih godina (helikopteri, lovačka eskadrila, PP eskadrila) - nešto slikao i Jadranko Ećimović koji mi ih je poklonio - pa bi ih dalje poklonio ako nekog zanimaju dobre fotke
- dvije djelomično složene podmornice (od seta tri sovjetskih podmornica, Encore 1/400 kit br 8001, vidi sliku), nemaju sve dijelove tj. sve što imaju se vidi na slici - poklanjam
- Hasegawa Weapons Sets 1-4 (1/72) - ima već neko vrijeme da sam dao oglas za to - sada mijenjam sva četiri seta (ono što je ostalo - vidjeti slike iz oglasa) za jednu maketu tenka/vozila u 1/72 po vašem izboru
- kutiju složenih, obojanih (neki kompletno neki djelomično), nekih bez noge, nekih bez ruke, nekih bez glave, i nekoliko nesloženih vojnika raznih nacija, sa nešto naoružanja, sve u 1/35 (vidi sliku ispod), isto tako mijenjam za jednu maketu tenka/vozila u 1/72 po vašem izboru
- i još par sitnica, da ne nabrajam (da me administratori ne ganjaju ....)
Ono što poklanjam kao i ovo za razmjenu je po principu 'tko prvi ....' tako da ne obećavam ništa (osim ako netko ne ponudi dobru lovu unaprijed, he, he ....)
Ujedno koristim priliku da podsjetim kolege kojima sam obećao donijeti neke stvari prošle godine, a što je sveptisutni Covid onemogućio, da me slobodno podsjete - jer morate uzeti u obzir moju godinu proizvodnje tj. rođenja .... teško pamtim - brzo zaboravljam (naročito ono što sam obećao, he, he ....)
Vidimo se.
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Uto Kol 17, 2021 1:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Vojnici u 1/35 - REZERVIRANI - tako da ne računate na njih ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|