Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

P kao Poklanjam

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
vojo

Član od: 16 Kol 2006
Mjesto: Krk
PorukaUpisano: Ned Velj 07, 2021 4:55 pm    Naslov poruke: P kao Poklanjam Citiraj ovaj komentar

- Kružne oznake (dekali) za manje poznate zemlje

Oznake su na listovima nešto većim od A4 (američki standard) sa krugovima u raznim veličinama i u 7 boja (bijela, crna, tamno plava, plava, zelena, žuta, crvena). Kombinacijom raznih krugova moguće je dobiti razne manje poznate državne oznake. Uz dekale je priloženo i uputstvo (na 4 strane!). Moguće je koristiti u svim mjerilima (1/72, 1/48, 1/32).
Proizvodnja (garažna) IPMS Amerika. Oznake su stare (barem 30 godina) i ne garantiram za kvalitetu iako djeluju OK. Zato ih i poklanjam.

- Airmodel vakform maketa helikoptera (samo trup) H-5 u 1/72

- vakforma maketa poljskog školskog aviona ORLIK u 1/72

Poštarinu/TISAK plaća kupac tj. poklonoprimatelj.

Informacije na PM.

Vojo Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Groff

Član od: 12 Lis 2010
Mjesto: Bakarac
PorukaUpisano: Ned Velj 07, 2021 9:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ča si se ulovil velikog čišćenja skladišta ? 😁 Pozdrav !
vojo

PorukaUpisano: Ned Velj 07, 2021 9:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Groff Napisao/la:
Ča si se ulovil velikog čišćenja skladišta ? 😁 Pozdrav !

A Groffe, ti baš moraš sve izdati .... jasno da sam se ulovil čišćenja! Ča pak ti delaš nedelju ....?

Vojo Very Happy[/b]
Natrag na vrh
vojo

PorukaUpisano: Pon Velj 08, 2021 10:23 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kružni dekali - OTIŠLI ....

Vojo Very Happy
Natrag na vrh
vojo

PorukaUpisano: Uto Velj 09, 2021 3:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Aviončić ORLIK - REZERVIRAN ....

Vojo Very Happy
Natrag na vrh
vojo

PorukaUpisano: Čet Kol 12, 2021 6:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo, uvijek isto, ali da ne otvaram novi topik ....

Poklanjam/mijenjam

Ustvari ne znam spada li to ovdje pod oglase ili pod rubriku natjecanja, ali na prvo natjecanje u Zagrebu na koje ću doći bih donesao nešto stvari kojih bi se volio riješiti ....

- nekoliko časopisa (i starijeg datuma kao Jadranska straža i sl.) i brošurica (talijanskih iz rata) - poklanjam

- nekoliko kalendara naših letjelica iz nedavnih godina (helikopteri, lovačka eskadrila, PP eskadrila) - nešto slikao i Jadranko Ećimović koji mi ih je poklonio - pa bi ih dalje poklonio ako nekog zanimaju dobre fotke

- dvije djelomično složene podmornice (od seta tri sovjetskih podmornica, Encore 1/400 kit br 8001, vidi sliku), nemaju sve dijelove tj. sve što imaju se vidi na slici - poklanjam

- Hasegawa Weapons Sets 1-4 (1/72) - ima već neko vrijeme da sam dao oglas za to - sada mijenjam sva četiri seta (ono što je ostalo - vidjeti slike iz oglasa) za jednu maketu tenka/vozila u 1/72 po vašem izboru

- kutiju složenih, obojanih (neki kompletno neki djelomično), nekih bez noge, nekih bez ruke, nekih bez glave, i nekoliko nesloženih vojnika raznih nacija, sa nešto naoružanja, sve u 1/35 (vidi sliku ispod), isto tako mijenjam za jednu maketu tenka/vozila u 1/72 po vašem izboru

- i još par sitnica, da ne nabrajam (da me administratori ne ganjaju ....)

Ono što poklanjam kao i ovo za razmjenu je po principu 'tko prvi ....' tako da ne obećavam ništa (osim ako netko ne ponudi dobru lovu unaprijed, he, he ....)

Ujedno koristim priliku da podsjetim kolege kojima sam obećao donijeti neke stvari prošle godine, a što je sveptisutni Covid onemogućio, da me slobodno podsjete - jer morate uzeti u obzir moju godinu proizvodnje tj. rođenja .... teško pamtim - brzo zaboravljam (naročito ono što sam obećao, he, he ....)

Vidimo se.

Vojo Very Happy
Natrag na vrh
vojo

PorukaUpisano: Uto Kol 17, 2021 1:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vojnici u 1/35 - REZERVIRANI - tako da ne računate na njih ....

Vojo Very Happy
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma