Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| grgast
 | | Član od: 14 Tra 2017 | | Poruke: 90 | |
|
Upisano: Sri Kol 14, 2019 1:53 pm Naslov poruke: 1/35 Diorama - Special Force Extraction |
|
|
Ova je priča započela još zimus, nekih devet mjeseci kasnije mogu reći da je završena (još samo čekam staklara da iskroji gornje staklo). Puno se vremena izgubilo na čekanju dostava s ebaya, pa obiteljske obveze, pa u međuvremenu dvije druge dovršene makete, ovo je uvijek bio projekt koji je stajao u drugom planu.
Nešto detaljnijih informacija ima u postu u rubrici "projekti u radu". Žao mi je što foto prezentacija nije nešto, ali je prilično zafrkano kvalitetno poslikati nešto ovih gabarita. Uglavnom, moja prva diorama je završena, mislim da više neću ulaziti u ovakve projekte. Helikopter je Academiev Blackhawk, figurice Yufan, diorama od svega i svačega (stiropor, gips, čačkalice, kamenčići, glet masa...)
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Sri Kol 14, 2019 4:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Super!! _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| f-15
| | Član od: 06 Velj 2015 | | Poruke: 91 | |
|
Upisano: Čet Kol 15, 2019 8:42 am Naslov poruke: |
|
|
| super diorama zanimljiviju nisam skoro vidio, jedino što bi predložio gume od helića malo spustit.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| grgast
 | | Član od: 14 Tra 2017 | | Poruke: 90 | |
|
Upisano: Čet Kol 15, 2019 8:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| f-15 Napisao/la: | | super diorama zanimljiviju nisam skoro vidio, jedino što bi predložio gume od helića malo spustit.... |
U planu je još nešto posla na heliću, ali je počeo toliko skupljati prašinu u garaži da sam ga morao zatvoriti u staklo i preseliti u stan. Na njemu je još gloss lak, čeka ga još malo nabacivanja prljavštine i mat lakiranje. Gume sam već pokušao spustiti ali sam ih prvi puta pokušao spljoštiti topljenjem upaljačem pa nisam htio pretjerivati. U svakom slučaju im treba još spuštanja. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Pet Kol 16, 2019 8:29 am Naslov poruke: |
|
|
| grgast Napisao/la: | | f-15 Napisao/la: | | super diorama zanimljiviju nisam skoro vidio, jedino što bi predložio gume od helića malo spustit.... |
U planu je još nešto posla na heliću, ali je počeo toliko skupljati prašinu u garaži da sam ga morao zatvoriti u staklo i preseliti u stan. Na njemu je još gloss lak, čeka ga još malo nabacivanja prljavštine i mat lakiranje. Gume sam već pokušao spustiti ali sam ih prvi puta pokušao spljoštiti topljenjem upaljačem pa nisam htio pretjerivati. U svakom slučaju im treba još spuštanja. |
ukradi zeni peglu za kosu, idealna stvar za pljostenje guma  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|