Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

oldtmer GB - Camaro '69
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mico

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Sub Velj 07, 2015 2:34 pm    Naslov poruke: oldtmer GB - Camaro '69 Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima Smile

Konacno i ja da otvorim topic ovdje. Stigla maketa ovaj tjedan i nisam imao vremena poslikat prije zbog posla. Maketa izgleda sasvim solidno na prvi pogled ali kad malo bolje pogledas tek onda vidis da ce trebat puno posla prije negoli se to farba. Najvise posla treba body, ima tu ciscenja jos previse i nesto kitanja, a odlucio sam da cu narucit i PE set pa cu morat i odsmirglat sve detajle. Hauba nije bas najbolja, mogao je revell to bilje napravit. Normano se sve zatvara i otvara ali kad je zatvorena onda ima spranji velikih ko zubi Ronaldinha Very Happy Podnica izgleda odlicno kako i unutrasnjost, steta samo sto nema decala Rolling Eyes Engine izgleda ok ali tu ce doc dosta dodatka pa ce izgledat jos bolje. Isto taku cu narucit neke aftermarket felge samo sto neznam koje? Pa ako ima neko kakvu ideju neka javi Wink

Gledao sam malo boju za Camara i nekako ne mogu izabrat između crvene i plave... al vjerojatno ce na kraju racing blue past Smile

ovako

ili ovako

Nadam se da cu uspijet zavrsit to ove godine Very Happy

eto slike makete:

malo su losije slike, nema bas puno sunca danas u Engleskoj Very Happy
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sub Velj 07, 2015 3:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

davno sam slozio tu maketu, farbana je bila starter airbrushem Very Happy
Zato sam ju htio ponovo radit, yenko verziju, al na kraju sam ju ipak dao dalje.
Koju ces verziju maske, standard ili RS?
Boja obavezno plava. Obavezno Cool

PorukaUpisano: Sub Velj 07, 2015 5:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Radit cu standard jer RS grill mi se ne sviđa nikako. Al iznenađen sam kako se dobro neke stvari skpalaju, pogotovo unutrasnjost (osim siceva Rolling Eyes ) i body a i sama podnica sa bodyem.

PorukaUpisano: Uto Velj 10, 2015 10:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Radilo se preko vikenda, uhvatilo me maketarit Smile Sredio sam body i posmirglao sve savove a i napise te brisace jer cu sve to zamjenit PE djelovima. Isto tako sam skinu revellov krom sa djelova tako da cu neki dan u buducnosti stavit alclaid na sve to. Sredio sam i unutrasnjost i siceve tako da je sve spremno na bojanje vec a podnica je vec u semi-gloss crni Wink

Maketa nema bas puno djelova ali cu zato ja stavit puno vise samo da stigne PE set i svi dodaci koje mislim ubacit a i aftermarket felge. Narucio danas sa USA pa cemo vidjet kada to dođe. Smile A do tada ionako necu imat puno slobodnog vremena pa se nece puno radit.

Moram priznat da sam zadovoljan kako se sve sklapa i da ima i nesto detajla na maketi jer iskreno, ocekivao sam puno losiju maketu.

Eto slike sa mobitela sta se napravilo do sada Smile ne izgleda puno al nesto ipak je Smile

pozdrav Smile
Gazda
PorukaUpisano: Sri Velj 11, 2015 2:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dobro si ti krenuo sa ovim
Obrati paznju na spojler na gepeku, sjecam se da je moj bio malo savijen jer je debelo odljeven pa se vjerojatno savio kod hladjenja
Sutra ti javim za one dijelove

PorukaUpisano: Ned Velj 22, 2015 6:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Malo se radilo na Camaru. Obojao sam unutrasnjost u mat crnu i ispalo je kako treba. Prvi puta sam probao revellove acrylic boje i nisam bas odusevljen, tako da cu morat popravit sto god sam bojao u aluminium, osobito na unutrasnjosti vrata.
Dodao sam i door lock knob da izgleda realinje ko na pravom autu. PE set je negdje na putu tako da dok ne dođe cu se bavit podnicom Wink

Eto slike:

pozdrav
Gazda
PorukaUpisano: Ned Velj 22, 2015 7:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

fino fino
di si nabavio ove pikice za vrata?

PorukaUpisano: Ned Velj 22, 2015 8:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo su rivete of top studia Wink
Gazda
PorukaUpisano: Ned Velj 22, 2015 8:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nice touch Very Happy

PorukaUpisano: Uto Ožu 31, 2015 7:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eto ponovo nesto od mene Smile

Stigli svi dodaci z USA pa sam ovaj vikend zavrsio unutrasnjost a dok sam cekao malo se i radilo na body-u. Svida mi se kako sve to ide i nadam se da cu zavrsit ovaj muscle car do 11og mjeseca kad je veliko IMPS natjecanje u Telfordu Wink Upoznao sam kolege is engleskih foruma i odusevili su me sa njihovim radovima i tako dodali jos malo motiva da to napravim kako treba Smile Ovaj viken se bacam na podnicu ili engine.

Slika dodatka:

a ovo se radilo na bodyu:

otvorio sam i prednju masku - jos moram malo posmirglat sve

a za kraj slike unutrasnjosti - stavio sam PE set, PE pojase a i otvorio "drzala" za pojaseve na centralnoj konzoli kako je i na pravom autu

Cool

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Uto Ožu 31, 2015 8:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cool Cool Cool
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Uto Ožu 31, 2015 10:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

VOznja u autu super izgleda sa pojasevima. Prekrasan auto inače.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
Low
Gazda
PorukaUpisano: Uto Ožu 31, 2015 10:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

maska mi se najvise svidja. mislim, sve ostalo mi je odlicno, ali maska je predobra. nesto sto ja nisam na svojem uspio napravit. davno je to bilo.... Very Happy

radim i ja na gto-u, motor je skoro spreman za bojanje, cekam samo da stigne dio koji fali od revelovaca

PorukaUpisano: Uto Ožu 31, 2015 10:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da, sad kad je maska otvorena izgleda puno bolje Smile al mi je trebalo par sat za to napravit i paznje jer se sve to lako slomi.

Ajd ajd, nemoj zabusavat Very Happy

Hvala svima Smile

Član od: 02 Ožu 2015
Mjesto: Evo me..Tu sam?
PorukaUpisano: Uto Ožu 31, 2015 11:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super!!! S čim se reže tako sitne rupe??
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Naprijed
Stranica 1/5

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma