Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Sub Velj 07, 2015 2:34 pm Naslov poruke: oldtmer GB - Camaro '69 |
|
|
Pozdrav svima
Konacno i ja da otvorim topic ovdje. Stigla maketa ovaj tjedan i nisam imao vremena poslikat prije zbog posla. Maketa izgleda sasvim solidno na prvi pogled ali kad malo bolje pogledas tek onda vidis da ce trebat puno posla prije negoli se to farba. Najvise posla treba body, ima tu ciscenja jos previse i nesto kitanja, a odlucio sam da cu narucit i PE set pa cu morat i odsmirglat sve detajle. Hauba nije bas najbolja, mogao je revell to bilje napravit. Normano se sve zatvara i otvara ali kad je zatvorena onda ima spranji velikih ko zubi Ronaldinha Podnica izgleda odlicno kako i unutrasnjost, steta samo sto nema decala Engine izgleda ok ali tu ce doc dosta dodatka pa ce izgledat jos bolje. Isto taku cu narucit neke aftermarket felge samo sto neznam koje? Pa ako ima neko kakvu ideju neka javi
Gledao sam malo boju za Camara i nekako ne mogu izabrat između crvene i plave... al vjerojatno ce na kraju racing blue past
ovako
ili ovako
Nadam se da cu uspijet zavrsit to ove godine
eto slike makete:
malo su losije slike, nema bas puno sunca danas u Engleskoj  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sub Velj 07, 2015 3:48 pm Naslov poruke: |
|
|
davno sam slozio tu maketu, farbana je bila starter airbrushem
Zato sam ju htio ponovo radit, yenko verziju, al na kraju sam ju ipak dao dalje.
Koju ces verziju maske, standard ili RS?
Boja obavezno plava. Obavezno  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Sub Velj 07, 2015 5:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Radit cu standard jer RS grill mi se ne sviđa nikako. Al iznenađen sam kako se dobro neke stvari skpalaju, pogotovo unutrasnjost (osim siceva ) i body a i sama podnica sa bodyem. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Uto Velj 10, 2015 10:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Radilo se preko vikenda, uhvatilo me maketarit Sredio sam body i posmirglao sve savove a i napise te brisace jer cu sve to zamjenit PE djelovima. Isto tako sam skinu revellov krom sa djelova tako da cu neki dan u buducnosti stavit alclaid na sve to. Sredio sam i unutrasnjost i siceve tako da je sve spremno na bojanje vec a podnica je vec u semi-gloss crni
Maketa nema bas puno djelova ali cu zato ja stavit puno vise samo da stigne PE set i svi dodaci koje mislim ubacit a i aftermarket felge. Narucio danas sa USA pa cemo vidjet kada to dođe. A do tada ionako necu imat puno slobodnog vremena pa se nece puno radit.
Moram priznat da sam zadovoljan kako se sve sklapa i da ima i nesto detajla na maketi jer iskreno, ocekivao sam puno losiju maketu.
Eto slike sa mobitela sta se napravilo do sada ne izgleda puno al nesto ipak je
pozdrav  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sri Velj 11, 2015 2:32 am Naslov poruke: |
|
|
dobro si ti krenuo sa ovim
Obrati paznju na spojler na gepeku, sjecam se da je moj bio malo savijen jer je debelo odljeven pa se vjerojatno savio kod hladjenja
Sutra ti javim za one dijelove _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Velj 22, 2015 6:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Malo se radilo na Camaru. Obojao sam unutrasnjost u mat crnu i ispalo je kako treba. Prvi puta sam probao revellove acrylic boje i nisam bas odusevljen, tako da cu morat popravit sto god sam bojao u aluminium, osobito na unutrasnjosti vrata.
Dodao sam i door lock knob da izgleda realinje ko na pravom autu. PE set je negdje na putu tako da dok ne dođe cu se bavit podnicom
Eto slike:
pozdrav _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Ned Velj 22, 2015 7:22 pm Naslov poruke: |
|
|
fino fino
di si nabavio ove pikice za vrata? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Velj 22, 2015 8:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo su rivete of top studia  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Ned Velj 22, 2015 8:22 pm Naslov poruke: |
|
|
nice touch  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Uto Ožu 31, 2015 7:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Eto ponovo nesto od mene
Stigli svi dodaci z USA pa sam ovaj vikend zavrsio unutrasnjost a dok sam cekao malo se i radilo na body-u. Svida mi se kako sve to ide i nadam se da cu zavrsit ovaj muscle car do 11og mjeseca kad je veliko IMPS natjecanje u Telfordu Upoznao sam kolege is engleskih foruma i odusevili su me sa njihovim radovima i tako dodali jos malo motiva da to napravim kako treba Ovaj viken se bacam na podnicu ili engine.
Slika dodatka:
a ovo se radilo na bodyu:
otvorio sam i prednju masku - jos moram malo posmirglat sve
a za kraj slike unutrasnjosti - stavio sam PE set, PE pojase a i otvorio "drzala" za pojaseve na centralnoj konzoli kako je i na pravom autu
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5798 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Uto Ožu 31, 2015 10:13 pm Naslov poruke: |
|
|
super izgleda sa pojasevima. Prekrasan auto inače. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Uto Ožu 31, 2015 10:32 pm Naslov poruke: |
|
|
maska mi se najvise svidja. mislim, sve ostalo mi je odlicno, ali maska je predobra. nesto sto ja nisam na svojem uspio napravit. davno je to bilo....
radim i ja na gto-u, motor je skoro spreman za bojanje, cekam samo da stigne dio koji fali od revelovaca _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Uto Ožu 31, 2015 10:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, sad kad je maska otvorena izgleda puno bolje al mi je trebalo par sat za to napravit i paznje jer se sve to lako slomi.
Ajd ajd, nemoj zabusavat
Hvala svima  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marcus
 | | Član od: 02 Ožu 2015 | | Poruke: 66 | | Mjesto: Evo me..Tu sam? |
|
Upisano: Uto Ožu 31, 2015 11:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| Super!!! S čim se reže tako sitne rupe?? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|