Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Maketarske trgovine u Zagrebu
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
turbostar

Član od: 24 Jul 2009
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pet Pro 10, 2010 1:30 am    Naslov poruke: Maketarske trgovine u Zagrebu Citiraj ovaj komentar

Zanimaju me trgovine s maketarskim priborom, opremom i materijalima koje se nalaze u zagrebu. Postoje li i što nude?
Tomi

Član od: 25 Stu 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Pro 10, 2010 1:38 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Land of magic u radićevoj i frankopanskoj,zatim u algoritmu avenue mall,muller city centar one,te on line shop balista i alpha.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Pet Pro 10, 2010 10:10 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U Mulleru na Trgu Bana Jelačića su dosta dobro popunili asortiman maketa i maketarskog pribora u zadnje vrijeme Cool
Ima najnovijih izdanja, uglavnom Revella ali i ponešto Tamiye i Dragona Wink
Od opreme imaju Revellovih stvarčica...izmedju ostalog, starter airbrusheve i pikse zraka...

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Pet Pro 10, 2010 11:38 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve stoji al Muller je bezobrazno skup, čak nije da se može reć "Ha je... ga, bar imaju" jer to stvarno nisu normalne cijene...

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
PowerPlant

PorukaUpisano: Pet Pro 10, 2010 12:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Naravno, uvijek nekome nije nešto po volji... Najbolje bi valjda bilo da nema ničega Rolling Eyes
Istina, Tamiya i Dragon jesu nešto skuplji, iako ne puno u usporedbi sa cijenama u ostatku Europe, ali cijene Revellovih maketa su kao i svagdje drugdje, tako da ne razumijem u čemu je problem i poanta komentara iznad...
Barem konačno ima maketa... take it or leave it Wink

PorukaUpisano: Pet Pro 10, 2010 12:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa neznam ako me nisi shvatio, rekoh da je problem da su jako skupi, ne treba europa koju spominješ kada se te makete OVDJE daju nabavit po nižoj cijeni. I ne, ne radi se o tome da mi nije po volji jer je trenutno maketa od 5kn(ako postoji) preskupa za mene. Btw, nemam 15 godina ako me tako doživljavaš..

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Aces High

Član od: 02 Lip 2009
Mjesto: Đakovo
PorukaUpisano: Pet Pro 10, 2010 12:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Istina je da je muller malo skuplji u odnosu na ostale. U rasponu od 10-50 kn, ovisno o veličini makete.
Natrag na vrh
PowerPlant

PorukaUpisano: Pet Pro 10, 2010 1:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

101Airborne Napisao/la:
Pa neznam ako me nisi shvatio, rekoh da je problem da su jako skupi, ne treba europa koju spominješ kada se te makete OVDJE daju nabavit po nižoj cijeni. I ne, ne radi se o tome da mi nije po volji jer je trenutno maketa od 5kn(ako postoji) preskupa za mene. Btw, nemam 15 godina ako me tako doživljavaš..

Ne... Mislim da ti mene nisi shvatio... Ja se ne slažem da je dotična trgovina jako skupa, kao što ti kažeš, kada se uspoređuje sa cijenama maketa u ostatku Europe... Naime, cijene su tu negdje...
A Revellove auto-makete koje mene zanimaju u Hrvatskoj ne mogu nabaviti nigdje drugdje, a kamoli po nižim cijenama, tako da mi ni tu nije jasno o čemu pričaš Wink
Možda je situacija sa militarijom drugačija, u kojem slučaju ti se ispričavam jer u to nisam toliko upućen... Eto... I ne mislim da imaš 15 godina jer sam pročitao tvoje predstavljanje i znam da si prije 3 godine bio student, a ni na kraj pameti mi nije kačiti se s nekim kome je zanimacija ragbi, tako da ću ostati na tome... Razz Laughing

PorukaUpisano: Pet Pro 10, 2010 1:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sorry, takodjer isprika s moje strane, istina je da sam razmišljao samo o tenkovima i vozilima... Rolling Eyes Nisam računao na aute..no hard feelings. Very Happy Pivo

Natrag na vrh
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Uto Sij 04, 2011 11:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Baš malo "šnjofo" di da kupim prvu maketu. Gledao TL (Turbo Limać) ništa, Merkator par komada, kutije otvarane, Muller u CC1 gledao iza Božića i bio ispražnjen, treba čekati da stigne roba.
Natrag na vrh
Kameraden
Gost
PorukaUpisano: Uto Sij 04, 2011 5:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nono_zg Napisao/la:
Baš malo "šnjofo" di da kupim prvu maketu. Gledao TL (Turbo Limać) ništa, Merkator par komada, kutije otvarane, Muller u CC1 gledao iza Božića i bio ispražnjen, treba čekati da stigne roba.

Imaš i on line dućan Alphu (makete, boje)
Natrag na vrh
nono_zg

PorukaUpisano: Sri Sij 05, 2011 11:10 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zanimaju me avioni WWII, za početak nešto lagano da se na necemu počne.
Natrag na vrh
tino

Član od: 13 Pro 2010
PorukaUpisano: Sri Sij 05, 2011 11:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

chipoteka isto ima nešto maketa za kupit Very Happy

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Sri Sij 05, 2011 11:48 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ima lipog oklopa u Avenue trgovačkom centru. Cijena relativno visoka al ako ne furaš izvana onda igra: Tamiya Leopard 2A6, Leclerc, Marder III (zadnji kalup) i sl.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
nono_zg

PorukaUpisano: Sri Sij 05, 2011 12:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidim u dosta postova piše kupiljeno u mercatoru, bio u vukovarskoj i sića kako sam i napiso iznad.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Naprijed
Stranica 1/6

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma