Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| turbostar
 | | Član od: 24 Jul 2009 | | Poruke: 16 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pet Pro 10, 2010 1:30 am Naslov poruke: Maketarske trgovine u Zagrebu |
|
|
Zanimaju me trgovine s maketarskim priborom, opremom i materijalima koje se nalaze u zagrebu. Postoje li i što nude? _________________ hmmm, da |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomi
| | Član od: 25 Stu 2008 | | Poruke: 284 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 10, 2010 1:38 am Naslov poruke: |
|
|
| Land of magic u radićevoj i frankopanskoj,zatim u algoritmu avenue mall,muller city centar one,te on line shop balista i alpha. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 10, 2010 10:10 am Naslov poruke: |
|
|
U Mulleru na Trgu Bana Jelačića su dosta dobro popunili asortiman maketa i maketarskog pribora u zadnje vrijeme
Ima najnovijih izdanja, uglavnom Revella ali i ponešto Tamiye i Dragona
Od opreme imaju Revellovih stvarčica...izmedju ostalog, starter airbrusheve i pikse zraka... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pet Pro 10, 2010 11:38 am Naslov poruke: |
|
|
Sve stoji al Muller je bezobrazno skup, čak nije da se može reć "Ha je... ga, bar imaju" jer to stvarno nisu normalne cijene... _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pet Pro 10, 2010 12:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Naravno, uvijek nekome nije nešto po volji... Najbolje bi valjda bilo da nema ničega
Istina, Tamiya i Dragon jesu nešto skuplji, iako ne puno u usporedbi sa cijenama u ostatku Europe, ali cijene Revellovih maketa su kao i svagdje drugdje, tako da ne razumijem u čemu je problem i poanta komentara iznad...
Barem konačno ima maketa... take it or leave it  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Pet Pro 10, 2010 12:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa neznam ako me nisi shvatio, rekoh da je problem da su jako skupi, ne treba europa koju spominješ kada se te makete OVDJE daju nabavit po nižoj cijeni. I ne, ne radi se o tome da mi nije po volji jer je trenutno maketa od 5kn(ako postoji) preskupa za mene. Btw, nemam 15 godina ako me tako doživljavaš.. _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aces High
 | | Član od: 02 Lip 2009 | | Poruke: 197 | | Mjesto: Đakovo |
|
Upisano: Pet Pro 10, 2010 12:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| Istina je da je muller malo skuplji u odnosu na ostale. U rasponu od 10-50 kn, ovisno o veličini makete. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pet Pro 10, 2010 1:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| 101Airborne Napisao/la: | | Pa neznam ako me nisi shvatio, rekoh da je problem da su jako skupi, ne treba europa koju spominješ kada se te makete OVDJE daju nabavit po nižoj cijeni. I ne, ne radi se o tome da mi nije po volji jer je trenutno maketa od 5kn(ako postoji) preskupa za mene. Btw, nemam 15 godina ako me tako doživljavaš.. |
Ne... Mislim da ti mene nisi shvatio... Ja se ne slažem da je dotična trgovina jako skupa, kao što ti kažeš, kada se uspoređuje sa cijenama maketa u ostatku Europe... Naime, cijene su tu negdje...
A Revellove auto-makete koje mene zanimaju u Hrvatskoj ne mogu nabaviti nigdje drugdje, a kamoli po nižim cijenama, tako da mi ni tu nije jasno o čemu pričaš
Možda je situacija sa militarijom drugačija, u kojem slučaju ti se ispričavam jer u to nisam toliko upućen... Eto... I ne mislim da imaš 15 godina jer sam pročitao tvoje predstavljanje i znam da si prije 3 godine bio student, a ni na kraj pameti mi nije kačiti se s nekim kome je zanimacija ragbi, tako da ću ostati na tome...  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Pet Pro 10, 2010 1:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Sorry, takodjer isprika s moje strane, istina je da sam razmišljao samo o tenkovima i vozilima... Nisam računao na aute..no hard feelings.  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Uto Sij 04, 2011 11:29 am Naslov poruke: |
|
|
| Baš malo "šnjofo" di da kupim prvu maketu. Gledao TL (Turbo Limać) ništa, Merkator par komada, kutije otvarane, Muller u CC1 gledao iza Božića i bio ispražnjen, treba čekati da stigne roba. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Sij 04, 2011 5:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| nono_zg Napisao/la: | | Baš malo "šnjofo" di da kupim prvu maketu. Gledao TL (Turbo Limać) ništa, Merkator par komada, kutije otvarane, Muller u CC1 gledao iza Božića i bio ispražnjen, treba čekati da stigne roba. |
Imaš i on line dućan Alphu (makete, boje) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
|
Upisano: Sri Sij 05, 2011 11:10 am Naslov poruke: |
|
|
| Zanimaju me avioni WWII, za početak nešto lagano da se na necemu počne. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
 | | Član od: 13 Pro 2010 | | Poruke: 469 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Sij 05, 2011 11:37 am Naslov poruke: |
|
|
chipoteka isto ima nešto maketa za kupit  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sri Sij 05, 2011 11:48 am Naslov poruke: |
|
|
| Ima lipog oklopa u Avenue trgovačkom centru. Cijena relativno visoka al ako ne furaš izvana onda igra: Tamiya Leopard 2A6, Leclerc, Marder III (zadnji kalup) i sl. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
|
Upisano: Sri Sij 05, 2011 12:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vidim u dosta postova piše kupiljeno u mercatoru, bio u vukovarskoj i sića kako sam i napiso iznad. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|