Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Maketarski dućani u Ljubljani

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
daneel

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Ned Kol 08, 2010 6:51 pm    Naslov poruke: Maketarski dućani u Ljubljani Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima,

Bio sam neki dan u Ljubljani, i razočarao se ponudom maketa u mladom tehniku (BTC), Mulleru i Intersparu. Situacija je bila malo bolja tek u Leclercu, iako je tamo samo revell. Zanima me da li neko zna još neke dućane u Ljubljani osim ovih, da znam za slijedeći put...

Tnx
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
daneel

PorukaUpisano: Sri Svi 29, 2013 3:48 pm    Naslov poruke: Re: Maketarski dućani u Ljubljani Citiraj ovaj komentar

daneel Napisao/la:
Pozdrav svima,

Bio sam neki dan u Ljubljani, i razočarao se ponudom maketa u mladom tehniku (BTC), Mulleru i Intersparu. Situacija je bila malo bolja tek u Leclercu, iako je tamo samo revell. Zanima me da li neko zna još neke dućane u Ljubljani osim ovih, da znam za slijedeći put...

Tnx

kaj, niko ništa? ajmo, kolege, uskoro idem opet u Lj, jel ima neko neku novu informaciju?
Natrag na vrh
Remy

Član od: 29 Ruj 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Svi 29, 2013 5:56 pm    Naslov poruke: Ljubljana dućan Citiraj ovaj komentar

Postoji jedan dućan zove se "Črna Luknja", Poljanska 19, blizu tunela u starom Gradu. Zgodno mjesto.
Ponuda maketa..ovisno o trenutku, uglavnom Italeri, Revell ,ali se zna naći pokoji biser. Nazovi prije, ako te nešto specifično zanima.

lp,
frka

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Svi 31, 2013 12:00 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da je ipak najbolji i najbolje popunjeni dućan u Ljubljani kod Mitje Maruška doma Smile
Natrag na vrh
Grega X

Član od: 09 Stu 2005
PorukaUpisano: Pet Svi 31, 2013 11:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

frka Napisao/la:
Mislim da je ipak najbolji i najbolje popunjeni dućan u Ljubljani kod Mitje Maruška doma Smile

Pa ne samo u Ljubljani, možda i u Evropi Cool
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
daneel

PorukaUpisano: Sub Lip 01, 2013 12:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kolega Remy, puno hvala, Črna Luknja je odlična preporuka! Smile Iako su većinu maketa odnijeli na natjecanje u kranju, našlo se nešto i za mene. Inače, ako se neki od kolega nađe u Ljubljani, shop je profila kao Land of Magic, samo 3 puta veći, vrijedi posjetiti Wink
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma