Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1301 | |
|
Upisano: Ned Kol 08, 2010 6:51 pm Naslov poruke: Maketarski dućani u Ljubljani |
|
|
Pozdrav svima,
Bio sam neki dan u Ljubljani, i razočarao se ponudom maketa u mladom tehniku (BTC), Mulleru i Intersparu. Situacija je bila malo bolja tek u Leclercu, iako je tamo samo revell. Zanima me da li neko zna još neke dućane u Ljubljani osim ovih, da znam za slijedeći put...
Tnx |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
|
Upisano: Sri Svi 29, 2013 3:48 pm Naslov poruke: Re: Maketarski dućani u Ljubljani |
|
|
| daneel Napisao/la: | Pozdrav svima,
Bio sam neki dan u Ljubljani, i razočarao se ponudom maketa u mladom tehniku (BTC), Mulleru i Intersparu. Situacija je bila malo bolja tek u Leclercu, iako je tamo samo revell. Zanima me da li neko zna još neke dućane u Ljubljani osim ovih, da znam za slijedeći put...
Tnx |
kaj, niko ništa? ajmo, kolege, uskoro idem opet u Lj, jel ima neko neku novu informaciju? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Remy
 | | Član od: 29 Ruj 2008 | | Poruke: 53 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Svi 29, 2013 5:56 pm Naslov poruke: Ljubljana dućan |
|
|
Postoji jedan dućan zove se "Črna Luknja", Poljanska 19, blizu tunela u starom Gradu. Zgodno mjesto.
Ponuda maketa..ovisno o trenutku, uglavnom Italeri, Revell ,ali se zna naći pokoji biser. Nazovi prije, ako te nešto specifično zanima.
lp, _________________ We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| frka
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1517 | |
|
Upisano: Pet Svi 31, 2013 12:00 am Naslov poruke: |
|
|
Mislim da je ipak najbolji i najbolje popunjeni dućan u Ljubljani kod Mitje Maruška doma  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grega X
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1058 | |
|
Upisano: Pet Svi 31, 2013 11:36 am Naslov poruke: |
|
|
| frka Napisao/la: | Mislim da je ipak najbolji i najbolje popunjeni dućan u Ljubljani kod Mitje Maruška doma  |
Pa ne samo u Ljubljani, možda i u Evropi  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
|
Upisano: Sub Lip 01, 2013 12:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Kolega Remy, puno hvala, Črna Luknja je odlična preporuka! Iako su većinu maketa odnijeli na natjecanje u kranju, našlo se nešto i za mene. Inače, ako se neki od kolega nađe u Ljubljani, shop je profila kao Land of Magic, samo 3 puta veći, vrijedi posjetiti  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|