Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| antolic
 | | Član od: 21 Ožu 2012 | | Poruke: 99 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 04, 2013 8:30 pm Naslov poruke: Foam boards, kapa i ostale ploče! |
|
|
Pozdrav,
tražio sam na nekoliko mjesta navedene ploče, trebale su mi za dioramu koju otac radi i našao sam ih u jednom zanimljivom dućanu. Dućan se zove ''Crescat'', nalazi se na adresi Nova ves 8, par metara prije skretanja za garažu Kaptol, na desnoj strani ulice. Iznenađen sam, pozitivno, djelatnicima dućana. Odgovor na mail dobio sam u roku 15-ak minuta. U dućanu bio ponuđen pićem, što nisam doživio ni u jednom do sada. Osigurali su mi parkirno mjesto jer je to ipak strogi centar grada.
Ponuda na web-u ne odgovara stvarnom stanju, imaju veći asortiman nego napisano. Najbolje provjeriti mailom ili pozivom.
I ono najbitnije, po meni, rade i na malo. Znači može se uzeti pojedinačna ploča.
Konkretno moja je bila 1000x1400mm, 5mm debljine, foam board, s pdv-om 62kn. Mislim da je cijena korektna.
Eto to je jedan mali info od mene, ukoliko će nekome zatrebati.
Pozdrav. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Sub Sij 05, 2013 11:59 am Naslov poruke: Re: Foam boards, kapa i ostale ploče! |
|
|
| antolic Napisao/la: | Pozdrav,
tražio sam na nekoliko mjesta navedene ploče, trebale su mi za dioramu koju otac radi i našao sam ih u jednom zanimljivom dućanu. Dućan se zove ''Crescat'', nalazi se na adresi Nova ves 8, par metara prije skretanja za garažu Kaptol, na desnoj strani ulice. Iznenađen sam, pozitivno, djelatnicima dućana. Odgovor na mail dobio sam u roku 15-ak minuta. U dućanu bio ponuđen pićem, što nisam doživio ni u jednom do sada. Osigurali su mi parkirno mjesto jer je to ipak strogi centar grada.
Ponuda na web-u ne odgovara stvarnom stanju, imaju veći asortiman nego napisano. Najbolje provjeriti mailom ili pozivom.
I ono najbitnije, po meni, rade i na malo. Znači može se uzeti pojedinačna ploča.
Konkretno moja je bila 1000x1400mm, 5mm debljine, foam board, s pdv-om 62kn. Mislim da je cijena korektna.
Pozdrav. |
Hvala,zanimljiva informacija i ja baš tražim nešto slično,a šta se tiče usluge davat če se i ploče od 10x10cm ako zatraži i ljubit ruke svakom kupcu koji izvadi gotovinu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| antolic
 | | Član od: 21 Ožu 2012 | | Poruke: 99 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Sij 05, 2013 12:18 pm Naslov poruke: Re: Foam boards, kapa i ostale ploče! |
|
|
| x wing Napisao/la: | | antolic Napisao/la: | Pozdrav,
Pozdrav. |
Hvala,zanimljiva informacija i ja baš tražim nešto slično,a šta se tiče usluge davat če se i ploče od 10x10cm ako zatraži i ljubit ruke svakom kupcu koji izvadi gotovinu |
Iskreno neznam taj detalj. Uzeo sam si odmah veću ploču pa da sam miran jedno vrijeme. Inače više rade veleprodaju, ali prolazi i na malo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|