Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Foam boards, kapa i ostale ploče!

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
antolic

Član od: 21 Ožu 2012
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Sij 04, 2013 8:30 pm    Naslov poruke: Foam boards, kapa i ostale ploče! Citiraj ovaj komentar

Pozdrav,

tražio sam na nekoliko mjesta navedene ploče, trebale su mi za dioramu koju otac radi i našao sam ih u jednom zanimljivom dućanu. Dućan se zove ''Crescat'', nalazi se na adresi Nova ves 8, par metara prije skretanja za garažu Kaptol, na desnoj strani ulice. Iznenađen sam, pozitivno, djelatnicima dućana. Odgovor na mail dobio sam u roku 15-ak minuta. U dućanu bio ponuđen pićem, što nisam doživio ni u jednom do sada. Osigurali su mi parkirno mjesto jer je to ipak strogi centar grada.
Ponuda na web-u ne odgovara stvarnom stanju, imaju veći asortiman nego napisano. Najbolje provjeriti mailom ili pozivom.
I ono najbitnije, po meni, rade i na malo. Znači može se uzeti pojedinačna ploča.
Konkretno moja je bila 1000x1400mm, 5mm debljine, foam board, s pdv-om 62kn. Mislim da je cijena korektna.
Eto to je jedan mali info od mene, ukoliko će nekome zatrebati.

Pozdrav.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Sub Sij 05, 2013 11:59 am    Naslov poruke: Re: Foam boards, kapa i ostale ploče! Citiraj ovaj komentar

antolic Napisao/la:
Pozdrav,

tražio sam na nekoliko mjesta navedene ploče, trebale su mi za dioramu koju otac radi i našao sam ih u jednom zanimljivom dućanu. Dućan se zove ''Crescat'', nalazi se na adresi Nova ves 8, par metara prije skretanja za garažu Kaptol, na desnoj strani ulice. Iznenađen sam, pozitivno, djelatnicima dućana. Odgovor na mail dobio sam u roku 15-ak minuta. U dućanu bio ponuđen pićem, što nisam doživio ni u jednom do sada. Osigurali su mi parkirno mjesto jer je to ipak strogi centar grada.
Ponuda na web-u ne odgovara stvarnom stanju, imaju veći asortiman nego napisano. Najbolje provjeriti mailom ili pozivom.
I ono najbitnije, po meni, rade i na malo. Znači može se uzeti pojedinačna ploča.
Konkretno moja je bila 1000x1400mm, 5mm debljine, foam board, s pdv-om 62kn. Mislim da je cijena korektna.

Pozdrav.

Hvala,zanimljiva informacija i ja baš tražim nešto slično,a šta se tiče usluge davat če se i ploče od 10x10cm ako zatraži i ljubit ruke svakom kupcu koji izvadi gotovinu
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
antolic

Član od: 21 Ožu 2012
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Sij 05, 2013 12:18 pm    Naslov poruke: Re: Foam boards, kapa i ostale ploče! Citiraj ovaj komentar

x wing Napisao/la:
antolic Napisao/la:
Pozdrav,

Pozdrav.

Hvala,zanimljiva informacija i ja baš tražim nešto slično,a šta se tiče usluge davat če se i ploče od 10x10cm ako zatraži i ljubit ruke svakom kupcu koji izvadi gotovinu

Iskreno neznam taj detalj. Uzeo sam si odmah veću ploču pa da sam miran jedno vrijeme. Inače više rade veleprodaju, ali prolazi i na malo.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma