Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sub Lis 15, 2005 8:36 pm Naslov poruke: brodovi |
|
|
| Bok, zovem se Darijo. Maketarstvo mi je velika ljubav a najviše volim brodove. Trenutno slažem Trumpeterovog 1/200 Sovremenny class. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Lis 15, 2005 9:26 pm Naslov poruke: Re: brodovi |
|
|
| Darijo Napisao/la: | | ... trenutno slažem Trumpeterovog 1/200 Sovremenny class. |
Hello Darijo, ako imaš mogućnosti, pošalji fotke pojedinih faza slaganja tvog Sovreemennya, velika je to i detaljna mrcina, bit će zanimljivo vidjeti kako nastaje. Kakav stalak ćeš koristiti, budeš li radio display stalak sa staklom ? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Lis 15, 2005 11:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| da, velika je to mrcina i mogu ti reć da sam se zaljubio u njega ćim sam ga vidio na netu. Potruditi ću se poslati par fotki. Tek sam ga poćeo slagat zato nemoj oćekivat ništa posebno. Pozdrav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Lis 31, 2005 12:28 am Naslov poruke: |
|
|
| Da li itko ima Brod Hood , naravno u kakvom pristojnom mjerilu (ja imam nekakav sicusni)? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 886 | | Mjesto: ZGB |
|
Upisano: Pon Lis 31, 2005 1:01 am Naslov poruke: |
|
|
na (moju) veliku zalost, ne postoji plasticni Hood u velikom mjerilu... Kruze duze vrijeme glasine da ce ga napraviti ICM ili Trumpeter, no trenutno su jedino plasticni Hoodovi u 1/720 od Italerija i 1/700 od Tamiye. Italerijev je na glasu kao bolji
ja trazim tog italerija vec duze vrijeme (slozio ga kao klinac), no prestali ga proizvoditi i sada nema...
vozra! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Lis 31, 2005 9:29 am Naslov poruke: |
|
|
| u biti postoji maketa H.M.S Hood u mjerilu 1/600 od Airfixa i 1/384 of Lindberga. Pa ko voli... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|