Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

brodovi

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Darijo
Gost
PorukaUpisano: Sub Lis 15, 2005 8:36 pm    Naslov poruke: brodovi Citiraj ovaj komentar

Bok, zovem se Darijo. Maketarstvo mi je velika ljubav a najviše volim brodove. Trenutno slažem Trumpeterovog 1/200 Sovremenny class.
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Sub Lis 15, 2005 9:26 pm    Naslov poruke: Re: brodovi Citiraj ovaj komentar

Darijo Napisao/la:
... trenutno slažem Trumpeterovog 1/200 Sovremenny class.

Hello Darijo, ako imaš mogućnosti, pošalji fotke pojedinih faza slaganja tvog Sovreemennya, velika je to i detaljna mrcina, bit će zanimljivo vidjeti kako nastaje. Kakav stalak ćeš koristiti, budeš li radio display stalak sa staklom ?
Natrag na vrh
Darijo
Gost
PorukaUpisano: Sub Lis 15, 2005 11:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

da, velika je to mrcina i mogu ti reć da sam se zaljubio u njega ćim sam ga vidio na netu. Potruditi ću se poslati par fotki. Tek sam ga poćeo slagat zato nemoj oćekivat ništa posebno. Pozdrav
Natrag na vrh
Bruce
Gost
PorukaUpisano: Pon Lis 31, 2005 12:28 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da li itko ima Brod Hood , naravno u kakvom pristojnom mjerilu (ja imam nekakav sicusni)?
Natrag na vrh
KatarII

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: ZGB
PorukaUpisano: Pon Lis 31, 2005 1:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

na (moju) veliku zalost, ne postoji plasticni Hood u velikom mjerilu... Kruze duze vrijeme glasine da ce ga napraviti ICM ili Trumpeter, no trenutno su jedino plasticni Hoodovi u 1/720 od Italerija i 1/700 od Tamiye. Italerijev je na glasu kao bolji Smile

ja trazim tog italerija vec duze vrijeme (slozio ga kao klinac), no prestali ga proizvoditi i sada nema...

vozra!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Darijo
Gost
PorukaUpisano: Pon Lis 31, 2005 9:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

u biti postoji maketa H.M.S Hood u mjerilu 1/600 od Airfixa i 1/384 of Lindberga. Pa ko voli...
Natrag na vrh
Nachtjager
Gost
PorukaUpisano: Pet Stu 04, 2005 4:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Postoji i Heller-ov, pristojan Hood.
http://www.hmshood.com/models/heller/Heller.html
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma