Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Ghost1776
 | | Član od: 15 Kol 2009 | | Poruke: 173 | | Mjesto: Hamburg |
|
Upisano: Ned Sij 31, 2010 9:42 pm Naslov poruke: Restauracija Bismarck-a |
|
|
Pozdrav kolege,evo bacih se u restauraciju onog sto sam na pocetku upropastio.Svaka kritika je dobrodosla
Toliko za sada,to be continued...... _________________ Trenutno nisam kod kuce |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sovremenny
 | | Član od: 29 Sij 2009 | | Poruke: 951 | | Mjesto: Istra |
|
Upisano: Pon Velj 01, 2010 5:27 pm Naslov poruke: |
|
|
odlično to tebi ide, ali nije mi jasna jedna stvar ...nije ti bilo lakše kupit novog Bismarcka i stavit na njega taj PE set tj. sve složit ponovno??? _________________
http://www.youtube.com/watch?v=HkBLZWSj4Bg |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
| | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 548 | |
|
Upisano: Pon Velj 01, 2010 8:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Sovremenny Napisao/la: | odlično to tebi ide, ali nije mi jasna jedna stvar ...nije ti bilo lakše kupit novog Bismarcka i stavit na njega taj PE set tj. sve složit ponovno??? |
zašto bi život uvik bija jednostavan?
Doista, restauracija kivo urađenog je puno puno teža nego počet iz početka s novim, ali ima svoje izazove i potencijala da bude još i bolja, jer se ulaže dodatni trud.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pon Velj 01, 2010 8:56 pm Naslov poruke: |
|
|
..vjerojatno si je kolega mogao priuštiti samo set a možda mu je bilo žao ostaviti staru maketu kakva je bila. U svakom slučaju trud hvale vrijedan. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ghost1776
|
Upisano: Pon Velj 01, 2010 10:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Set nije bio skup,maketa jos manje tako da uvijek mogu kupiti i jedno i drugo,ali kao sto kaze kolega Kamaz da taj sav rad ima svoje izazove,pa sam se odlucio na to.
Bismarck mi je bio zelja od kada sam bio klinac pa mi ie u jednu ruku i bilo zao da ga bacim. _________________ Trenutno nisam kod kuce |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
|
Upisano: Uto Velj 02, 2010 3:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Imaš za kupit pre-painted mornare isto 1/350 od jetkovine, pa moš sastavit pimopredaju, kad je doša Hitler.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ghost1776
|
Upisano: Uto Velj 02, 2010 11:22 pm Naslov poruke: |
|
|
imam vec ali ne od jetkovine,nego plasticne(ofarbane) od firma PIT-ROAD(80 mornara) i od TAMIYA(144 mornara,ali cu od dva praviti jednog)+jos i decali sa kuk... krizem _________________ Trenutno nisam kod kuce |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
|
Upisano: Sri Velj 03, 2010 12:54 am Naslov poruke: |
|
|
| Nego, jel mi se čini ili i oni poklopci prozora nisu svi u istoj ravnini s obzirom na otvaranje (npr. nisu svi otvoreni prema dolje/ima ih s šarkama na desno, drugi na ljevo )? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ghost1776
|
Upisano: Sri Velj 03, 2010 11:29 pm Naslov poruke: |
|
|
To je jedini problem jer knjiga koju imam ne pokazuje nista,a vecinu sam vidio kod tipa koji je radio Bismarck u 1:100,pa u ovom slucaju ne mogu garantirati tocnost. svejedno kad dode boja, diorama i staklo ce se morati napregnuti oci da se to vidi (okna su oko 2,5mm). _________________ Trenutno nisam kod kuce |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ghost1776
|
Upisano: Sub Stu 13, 2010 8:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo nadoh vremena da nastavim
ovdje se ne radi o dekalima
[/img]
 _________________ Trenutno nisam kod kuce |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|