Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Restauracija Bismarck-a

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Ghost1776

Član od: 15 Kol 2009
Mjesto: Hamburg
PorukaUpisano: Ned Sij 31, 2010 9:42 pm    Naslov poruke: Restauracija Bismarck-a Citiraj ovaj komentar

Pozdrav kolege,evo bacih se u restauraciju onog sto sam na pocetku upropastio.Svaka kritika je dobrodosla

Toliko za sada,to be continued......
Sovremenny

Član od: 29 Sij 2009
Mjesto: Istra
PorukaUpisano: Pon Velj 01, 2010 5:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

odlično to tebi ide, ali nije mi jasna jedna stvar Very Happy ...nije ti bilo lakše kupit novog Bismarcka i stavit na njega taj PE set tj. sve složit ponovno???

http://www.youtube.com/watch?v=HkBLZWSj4Bg
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
kamaz

Član od: 13 Pro 2009
PorukaUpisano: Pon Velj 01, 2010 8:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sovremenny Napisao/la:
odlično to tebi ide, ali nije mi jasna jedna stvar Very Happy ...nije ti bilo lakše kupit novog Bismarcka i stavit na njega taj PE set tj. sve složit ponovno???

zašto bi život uvik bija jednostavan? Twisted Evil
Doista, restauracija kivo urađenog je puno puno teža nego počet iz početka s novim, ali ima svoje izazove i potencijala da bude još i bolja, jer se ulaže dodatni trud. Wink
Natrag na vrh
Aranza

Član od: 25 Lis 2007
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Pon Velj 01, 2010 8:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

..vjerojatno si je kolega mogao priuštiti samo set a možda mu je bilo žao ostaviti staru maketu kakva je bila. U svakom slučaju trud hvale vrijedan.

Španac
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Ghost1776

PorukaUpisano: Pon Velj 01, 2010 10:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Set nije bio skup,maketa jos manje tako da uvijek mogu kupiti i jedno i drugo,ali kao sto kaze kolega Kamaz da taj sav rad ima svoje izazove,pa sam se odlucio na to. Very Happy
Bismarck mi je bio zelja od kada sam bio klinac pa mi ie u jednu ruku i bilo zao da ga bacim.
kamaz

PorukaUpisano: Uto Velj 02, 2010 3:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imaš za kupit pre-painted mornare isto 1/350 od jetkovine, pa moš sastavit pimopredaju, kad je doša Hitler. Wink
Natrag na vrh
Ghost1776

PorukaUpisano: Uto Velj 02, 2010 11:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

imam vec ali ne od jetkovine,nego plasticne(ofarbane) od firma PIT-ROAD(80 mornara) i od TAMIYA(144 mornara,ali cu od dva praviti jednog)+jos i decali sa kuk... krizem
kamaz

PorukaUpisano: Sri Velj 03, 2010 12:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nego, jel mi se čini ili i oni poklopci prozora nisu svi u istoj ravnini s obzirom na otvaranje (npr. nisu svi otvoreni prema dolje/ima ih s šarkama na desno, drugi na ljevo )?
Natrag na vrh
Ghost1776

PorukaUpisano: Sri Velj 03, 2010 11:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To je jedini problem jer knjiga koju imam ne pokazuje nista,a vecinu sam vidio kod tipa koji je radio Bismarck u 1:100,pa u ovom slucaju ne mogu garantirati tocnost. svejedno kad dode boja, diorama i staklo ce se morati napregnuti oci da se to vidi (okna su oko 2,5mm).
Ghost1776

PorukaUpisano: Sub Stu 13, 2010 8:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo nadoh vremena da nastavim Very Happy

ovdje se ne radi o dekalima

[/img]

Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma