Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| blaž
 | | Član od: 21 Tra 2010 | | Poruke: 54 | | Mjesto: Ivanić-Grad |
|
Upisano: Čet Svi 20, 2010 10:59 pm Naslov poruke: šmirgl |
|
|
| poz svima,,jel baš kad sam vadio sjedalo iz aviona ostalo mi je komadić plastike na njemu od onoga spoja kad se vade svi djelovi aviona iz onih rešetka na kojima su svi djelovi,zanima me kako da to rješim?mislim da šmirgl rješava to,neznam gdje bi mogo to kupiti? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1356 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Čet Svi 20, 2010 11:03 pm Naslov poruke: |
|
|
nije smirgl,nego karta devera
imas je kupit u svim građevinskim ducanima od baumaxa do peveca,uzmi rađe neku turpiju u kozma i vodobrusni papir u razlicitim gradavijama,od 600 pa do 1200  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 21, 2010 7:41 am Naslov poruke: Re: šmirgl |
|
|
| blaž Napisao/la: | | poz svima,,jel baš kad sam vadio sjedalo iz aviona ostalo mi je komadić plastike na njemu od onoga spoja kad se vade svi djelovi aviona iz onih rešetka na kojima su svi djelovi,zanima me kako da to rješim?mislim da šmirgl rješava to,neznam gdje bi mogo to kupiti? |
...ti to ozbiljno ? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| blaž
 | | Član od: 21 Tra 2010 | | Poruke: 54 | | Mjesto: Ivanić-Grad |
|
Upisano: Pet Svi 21, 2010 11:25 am Naslov poruke: |
|
|
| zakaj,sigurno je glupo pitanje? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Varaždinec
 | | Član od: 06 Sij 2010 | | Poruke: 199 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pet Svi 21, 2010 11:45 am Naslov poruke: |
|
|
Taj ostatak plastike možeš odstraniti nožićem pa uzmeš finu turpiju i na kraju šmirgl kojeg možeš kupiti u baumaxu,obiju, pevecu,željezari i sličnim dućanima ili pitaj tatu možda ima u podrumu koji šmirgl! _________________ Varaždinec |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Taurus
 | | Član od: 15 Stu 2009 | | Poruke: 583 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Pet Svi 21, 2010 12:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Možda griješim,ali nisam magao pronač tvoju poruku u rubrici predstavljanje,neznamo ništa o tebi pa zato i dobiješ odgovor tipa "ti to ozbiljno"Inače grubi radovi na djelu odvojenom od stabla finom turpijicom,može i ona za nokte,to drpiš ženi ,sestri majci suprugi ili konobarici,set finih turpijica kupiš u dučanu sa alatom(ima nekad i u Lidlu)
brusni papir razne gradacije ima svaka trgovina bojama i lakovima.
Potrudi se i malo traži po Ivaniču .
Ako sam malo OT oprostite.  _________________ SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|