Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

šmirgl

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
blaž

Član od: 21 Tra 2010
Mjesto: Ivanić-Grad
PorukaUpisano: Čet Svi 20, 2010 10:59 pm    Naslov poruke: šmirgl Citiraj ovaj komentar

poz svima,,jel baš kad sam vadio sjedalo iz aviona ostalo mi je komadić plastike na njemu od onoga spoja kad se vade svi djelovi aviona iz onih rešetka na kojima su svi djelovi,zanima me kako da to rješim?mislim da šmirgl rješava to,neznam gdje bi mogo to kupiti?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
josipww2

Član od: 04 Lis 2009
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Čet Svi 20, 2010 11:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nije smirgl,nego karta devera Laughing
imas je kupit u svim građevinskim ducanima od baumaxa do peveca,uzmi rađe neku turpiju u kozma i vodobrusni papir u razlicitim gradavijama,od 600 pa do 1200 Wink
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Svi 21, 2010 7:41 am    Naslov poruke: Re: šmirgl Citiraj ovaj komentar

blaž Napisao/la:
poz svima,,jel baš kad sam vadio sjedalo iz aviona ostalo mi je komadić plastike na njemu od onoga spoja kad se vade svi djelovi aviona iz onih rešetka na kojima su svi djelovi,zanima me kako da to rješim?mislim da šmirgl rješava to,neznam gdje bi mogo to kupiti?

...ti to ozbiljno ?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
blaž

Član od: 21 Tra 2010
Mjesto: Ivanić-Grad
PorukaUpisano: Pet Svi 21, 2010 11:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zakaj,sigurno je glupo pitanje?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Varaždinec

Član od: 06 Sij 2010
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Pet Svi 21, 2010 11:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Taj ostatak plastike možeš odstraniti nožićem pa uzmeš finu turpiju i na kraju šmirgl kojeg možeš kupiti u baumaxu,obiju, pevecu,željezari i sličnim dućanima ili pitaj tatu možda ima u podrumu koji šmirgl!
Taurus

Član od: 15 Stu 2009
Mjesto: Kutina
PorukaUpisano: Pet Svi 21, 2010 12:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Možda griješim,ali nisam magao pronač tvoju poruku u rubrici predstavljanje,neznamo ništa o tebi pa zato i dobiješ odgovor tipa "ti to ozbiljno"Inače grubi radovi na djelu odvojenom od stabla finom turpijicom,može i ona za nokte,to drpiš ženi ,sestri majci suprugi ili konobarici,set finih turpijica kupiš u dučanu sa alatom(ima nekad i u Lidlu)
brusni papir razne gradacije ima svaka trgovina bojama i lakovima.
Potrudi se i malo traži po Ivaniču .
Ako sam malo OT oprostite. Embarassed
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma