Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

1/72 He-177 A-5

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Gak

Član od: 30 Svi 2011
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Pon Ruj 05, 2011 10:10 pm    Naslov poruke: 1/72 He-177 A-5 Citiraj ovaj komentar

Nakon što sam konačno dovršio ovaj "najveći promašaj Luftwaffe" (a i kit nije puno bolji) Very Happy, radim zadnjih dana na njegovoj diorami. Moja prva.
Doduše puno toga mi je prvo kod ovog projekta, pa tako i ova vozila koja sam naručio preko e-baya.

Ne znam što treba očekivat od kit s vozilima, ali ovaj mi je čisto OK. Čak sam ih dobro i napravio, iznenadio sam sam sebe. Cool Gledao sam upute o farbanju iz "male skole maketarstva" tu na forumu i jos neke manuale i zadovoljan sam.

Ovako bi to načelno trebalo izgledat. Treba mi doći static trava ovih dana, pa ću porit zemlju. I drvo ću pokrit kad se još malo sasuši ( jedan korijen biljke lončarice je pronašao višu svrhu u životu) Rolling Eyes

Sad mi dajte savjete šta bi još trebalo... Da možda nešto drugačije razmjestim. Pokušavam da diorama bude izbalansirana. Još ću neke bombe složit kod one dizalice... ne znam. Dajte mi ideju. Inaće ova ekipa karta i jedan pilot, a ovaj što maše kao zove da se ide radit... a ovi ga ne doživljavaju jer je vruće, a oni su u hladu Very Happy Very Happy

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
josipww2

Član od: 04 Lis 2009
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pon Ruj 05, 2011 10:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dobro je za sad,jedino malo popravi fuge između ploca i ove crne mrlje po plocama malo bolje sredi (pretpostavljam va bi to trebalo bit ulje?)
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma