Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Gak
 | | Član od: 30 Svi 2011 | | Poruke: 574 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pon Ruj 05, 2011 10:10 pm Naslov poruke: 1/72 He-177 A-5 |
|
|
Nakon što sam konačno dovršio ovaj "najveći promašaj Luftwaffe" (a i kit nije puno bolji) , radim zadnjih dana na njegovoj diorami. Moja prva.
Doduše puno toga mi je prvo kod ovog projekta, pa tako i ova vozila koja sam naručio preko e-baya.
Ne znam što treba očekivat od kit s vozilima, ali ovaj mi je čisto OK. Čak sam ih dobro i napravio, iznenadio sam sam sebe. Gledao sam upute o farbanju iz "male skole maketarstva" tu na forumu i jos neke manuale i zadovoljan sam.
Ovako bi to načelno trebalo izgledat. Treba mi doći static trava ovih dana, pa ću porit zemlju. I drvo ću pokrit kad se još malo sasuši ( jedan korijen biljke lončarice je pronašao višu svrhu u životu)
Sad mi dajte savjete šta bi još trebalo... Da možda nešto drugačije razmjestim. Pokušavam da diorama bude izbalansirana. Još ću neke bombe složit kod one dizalice... ne znam. Dajte mi ideju. Inaće ova ekipa karta i jedan pilot, a ovaj što maše kao zove da se ide radit... a ovi ga ne doživljavaju jer je vruće, a oni su u hladu
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1356 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pon Ruj 05, 2011 10:24 pm Naslov poruke: |
|
|
dobro je za sad,jedino malo popravi fuge između ploca i ove crne mrlje po plocama malo bolje sredi (pretpostavljam va bi to trebalo bit ulje?) _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|