Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Kol 30, 2009 2:10 pm Naslov poruke: BMW E30 323i "kockica" |
|
|
Evo, i ova sapunica je dosla do kraja, poceo sam ju raditi prije nekih godinu i pol , proces mozete vidjeti ovdje http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=8173. Uglavnom, nelos kit s dosta netocnih detalja, ali se da izvuci pristojna kocka od njega. Boja je Hot lava(thx Bugy1), felge su VolkRacing GTC 19"(thx Low), uklonjene su brave,kvake, siber, bocni zmigavci,i jos dosta sitnica da sad ne nabrajam. Naravno, prilikom poliranja sam uspio probiti lak i udesiti zadnji BMW znak, ali sta je tu je. Evo par slika:
 _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Ned Kol 30, 2009 2:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Napokon da si i ti gotov da malo upotpunimo ovu rubriku dovršenih automaketa,kockica mi se sviđa i drago mi je da je sve ok osim naravno malih grešaka kojih svi mi imamo na svojim maketama. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5157 | |
|
Upisano: Ned Kol 30, 2009 2:53 pm Naslov poruke: |
|
|
zurim se na poso, samo sam uspio primjetiti - nemas diskove?!?! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Ned Kol 30, 2009 4:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| low Napisao/la: | | zurim se na poso, samo sam uspio primjetiti - nemas diskove?!?! |
Znao sam da ces to primjetiti Ne, nema diskova jer u kitu be dobis nista Ali kotaci nisu zaljepljeni tako da ako nabavim nek jetkane ili slicno mogu ih dodati. A mozda je ova kocka toliko brza da ju nijedne poznate kocnice ne mogu zaustaviti pa se vlasnik nije trudio da ih montira  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Kol 30, 2009 4:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma super je, jos kad stavis diskove..  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Ned Kol 30, 2009 6:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Ha ha, samo se ti tjesi. Ak oces, posaljem ti plasticne, free of charge naravno, al ak oces jetkane, sory _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Ned Kol 30, 2009 7:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| low Napisao/la: | | Ak oces, posaljem ti plasticne, free of charge naravno, al ak oces jetkane, sory |
Gos'n, veoma ste ljubazni. Prihvacam vasu velikodusnu ponudu  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Ned Kol 30, 2009 7:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Deal
Sutra pofotkam uzorke, dam ti na pm, odaberes i saljem _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Ned Kol 30, 2009 7:18 pm Naslov poruke: |
|
|
moze, stari. Hvala puno  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
 | | Član od: 25 Kol 2008 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Pon Kol 31, 2009 4:51 pm Naslov poruke: |
|
|
odlična je samo ti fali ono šta svaka kocka ima jagermeister nalja na zadnjoj šajbi ... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Uto Ruj 01, 2009 12:59 am Naslov poruke: |
|
|
| D Napisao/la: | odlična je samo ti fali ono šta svaka kocka ima jagermeister nalja na zadnjoj šajbi ... |
Ova nije kocka nekog gastarbajtera u dojclandu  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Sri Ruj 02, 2009 10:49 am Naslov poruke: |
|
|
Gorane kockica ti izgleda mrak, možda da si je malo uprljao izvana i iznutra bila bi mi još draža ali to je samo moja idea i vizija.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sri Ruj 02, 2009 4:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| mico Napisao/la: | Gorane kockica ti izgleda mrak, možda da si je malo uprljao izvana i iznutra bila bi mi još draža ali to je samo moja idea i vizija.  |
Brzo operi usta sapunom, da prljava kockica, ne u mojoj blizini  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Čet Ruj 03, 2009 7:10 am Naslov poruke: |
|
|
Fale mi diskovi i neka srebrna podloga zadnjih svjetala (BMF, srebrna boja, ...). I mozda... Malo bih ga spustijo i stavijo druge felne... Ali to pod uslovom, da je maketa moja
Inace je odlican  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|