Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Sij 31, 2008 10:36 pm Naslov poruke: BMW E30 323i Hartge |
|
|
Evo jos jedan projekt, Fujimiev beemer. Dijelova je malo, u kitu dolazi leziste za 2 AA baterije pa podnica nije nesto detaljna,dosta je ciscenja smeca sa dijelova, ali i krivo odljevenih detalja. Ali nije sve ako crno,bit ce nesto od nj nakraju
Kutija:
Sadrzaj iste:
ovo srebrno valjkasto su metalne cijevi spuha,reze se na 2 dijela i montira na lonac
Staklarija:
Nalje:
Za sada je siber zatvoren,kao i brave, kvake su sljedece.
Ovdje je trebalo zaobliti jerbo su napravili ostar rub(s obje strane)
Ovdje se netko nalizao sakea kad je napravio cetvrtaste bubrege...trebali bi biti zaobljeni,naravno:
Ovdje treba otvorii rupe za hladnjak,nosace branika te hladjenje kocnica:
nutrasnjost me je iznenadila(i ne ugodno),dosta netocnih detalja. Plavo oznacava kako je bilo a crveno oznacava rezove:
Ovdje jos treba popraviti,ne smije biti ove vidljive razlike u "visini":
Uglavnom,ima se sto raditi ali posto je to moj omiljeni auto onda mi nije zao truda. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 31, 2008 11:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepa bembura!!! U koju ce boju???  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Pet Velj 01, 2008 12:11 am Naslov poruke: |
|
|
Jos razmisljam...crni ili neka brutalno dobra mjesavina izmedju broncane i nrancaste(ne znam tocno kako se zove boja,vjerovatno cu je morati zamjesati). Naravno,svaki prijedlog je dobrodosao  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Pet Velj 01, 2008 12:22 am Naslov poruke: |
|
|
Meni je crvena kockica uvijek bila naj... pogotovo M3... san mog djetinjstva
.jpg) _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Pet Velj 01, 2008 7:22 am Naslov poruke: |
|
|
Eh,da,M3...jednog dana cu takvog parkirati u garazu _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mile
 | | Član od: 09 Pro 2007 | | Poruke: 608 | | Mjesto: split |
|
Upisano: Pet Velj 01, 2008 1:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| dragan_mig31 Napisao/la: | | ja ne radim makete auta ali ovo cu da pratim sa veliko interesovanje.ovaj bmw 3 je najbolje bmw sva vremena |
slazen se taj auto mi se stvarno svidja |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Pet Velj 01, 2008 6:23 pm Naslov poruke: |
|
|
E ova druga boja je dosta blizu onoj koju sam zamislio. Iako ni ovako nije losa. Vec se radja nova ideja u glavi  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tanelorn
 | | Član od: 08 Tra 2005 | | Poruke: 784 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 01, 2008 11:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo mi se svidja i jedva cekam vidjet komplet gotovog. Kockica je bila i moj san snova kao klincu  _________________ Last night fear knocked on my back door. Faith answered!
There was no one there! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Ned Velj 03, 2008 2:35 pm Naslov poruke: |
|
|
evo,malo se brljavilo po beemeru zadnjih dana. "Bubrezi" su zaobljeni(presao sam ih crvenim markerom da se vidi rezultat )
Stavljeni prednji i zadnji branici by hartge,pokitane rupe za kuku za slepanje na oba
Jedna sa boka,reda radi
 _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Pet Velj 08, 2008 12:34 am Naslov poruke: |
|
|
Evo,da se ubije vrijeme malo se radilo na beemeru. Dodao sam izvucene naslone za glavu da se malo dobije na izgledu(jos naravno treba farbati).
Podnica je ocajna sto se tice ikakvih detalja pa cu pokusati izvuci max iz nje. Karter,mjenjac,kardan i diff baceni u steel sa malo washa da izgleda zmazano...
Inace ovo mi je prvi put da radim wash tako da ako itko ima kakav savjet za poboljsati nesto samo raspalite
Opruge se bas i nece vidjeti(cak ih i nema u kitu) pa nisu bogzna kako ispale,al neka ih
 _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Velj 08, 2008 9:33 am Naslov poruke: |
|
|
| dobro napreduješ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sri Jul 15, 2009 1:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Puno je vremena proslo od zadnjeg updatea, a istini za volju nije bas da se i radilo. Ali sad kd sam nabavio boju i felge odluco sam otpuhnuti prasinu s topica. Karoserija je prajmana, spremna za pituru. Felge su mi,osobno, zakon, jedino nece biti krom vec magnezij. Par test fit fotki:
Zadnje slape bas po mome ukusu:
Inace, jos jedan u nizu losih detalja na maketi: kad se postavi zadnja osovina u leziste skuzite da nije u centru i kotaci se pomaknuti prema naprijed. I onda je morate isavijati kao da provlacite vodovodne cijevi da bi licilo necemu. Jednostavno ne mogu vjerovati da je ista firma radila ovu maketu i H6S sesticu Katastrofa. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 15, 2009 1:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlican izbor obuce za kockicu...ali ja bih je pokusao spustiti josh milimetar-dva
U svakom slucaju, drago mi je da se i ovaj projekt nastavlja  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|