Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Renault AE500 Magnum-restauracija
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Lip 25, 2008 3:41 pm    Naslov poruke: Renault AE500 Magnum-restauracija Citiraj ovaj komentar

Evo,da jos malo nakrcamo projekte u radu Very Happy. Nakon uspjesno napravljenih decala(nemam pojma valjaju li,ali uspjesno sam ih isprintao Very Happy ) sjetio sam se svojih starih kamiona, izvukao ih iz ormara, u muscolo i pomalo radio. Uz Magnuma(koji inace obozavam, strava mi je kamion) radim jos i italierievog peterbilta

Ali ovo je renolkin topic. Dijelovi na okupu. More jadransko sam ih pogubio vec prije pa ce biti i scratchanja dosta(nadam se uspjesnog):

Jedini dio koji necu dirati:

Srce zvijeri:

Kabina u primeru, na njoj mi fale jedan retrovizor, jedan rukohvat za ulazak u kabinu i jedan s prednje strane:

Sasija je u crvenoj boji. Posto nisam imao pri ruci nis drugo bojao sam auto sprejem.Vidi se dosta "narance" ali iskreno me briga za to,ionako je kabina najbitnija a oko nje cu se potruditi maximalno. Malo sam nabacio washa da ne bude sterilno, ipak je to kamion Very Happy :

Jos jedan od izgubljenih dijelova, balans-stanga. Nasrecu,mao sam zicu savrsene debljnine:

Zasad toliko. Kabina ce najvjerovatnije biti neke tamne boje sa custom decalima.
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 9:51 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hmmm... kad vidim ovo, sjetim se da i ja imam jednog u radu. peterbilta. vec skoro dvije godine. mislim da vec ima vise prasine nego dijelova u kutiji Rolling Eyes

ljepo ti ove tracnice izgledaju. koje ce boje bit mrcina?

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 11:46 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zanimljivo Shocked Ova crvena na sasiji je ok i wash je dobar. Very Happy
Imaš puno dijelova za scratchat kod Magnuma? Sretno.

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 11:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

odlično izgleda!! Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Shinobi

PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 4:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

2 Low: Idem na tamnu boju, vjerovatno crnu. Namjera mi je oba napraviti tematska(bar po decalima), jedan bi bio tribute to Luis Royo(vjerovatno peterbilt) a drugi Hellsing tema(da,dijete sam koje gleda animee Very Happy ). Naravno , jos nije konacno, ali zasad je taj plan.

2 mcmico: Zasada znam za prednji rukohvat(koji dodje izmedju brisaca) , bocni rukohvat za ulazak u kabinu, retrovizor, nosace zadnjih blatobana, al vjerovatno ima toga jos sto nisam vidio.
mico

PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 5:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa da ga obojaš u onu deep metalic blue? Ako ti je išta ostalo od Miure? Very Happy

PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 5:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nije ostalo nista, a i nju cuvam za choppera Wink . U biti , priznat cu, sa crnom se izvlacim. Stvar je u tome da pokusavam na slikama koje cu koristiti za decale dobiti nekakav efekt airbrush prelaza i nasaao sam nacin za to. Ali posto je tesko pogoditi tocnu nijansu boje podloge sa crnom mi je nekako najlakse to izvesti(bar se nadam). A i crni kamioni su najkulerskiji, ko god je gledao "Konvoj" ili stari film imenom "Teror masina" zna o cemu pricam Wink
mico

PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 5:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da gledao sam onaj film, nekada davno tako da se ga ni ne sječam skoro. Very Happy I slažem se da su crni kamijoni najkulerskiji, tako da će i ovaj biti mrak kada bude gotov. Wink

Pa jesi možda pokušao kako izgeldaju decali na bijeli ili crveni boji? samo tako informativno me zanima. Wink Very Happy

PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 5:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Problem je u tome sto su slike koje sam odabrao na crnoj podlozi. Ali ko zna sta ce se jos izroditi do kraja tu Wink
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 5:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni jedan od najlijepsih europskih kamiona... ja cu si morat slozit nekog amera ogromnog! Very Happy a sto se tice europskih, naso sam na netu actrosa 250 djelova, 50$ Smile

PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 5:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U potpunosti se slazem. Ali ovaj noviji model mi nije toliko fora kao originalna verzija. A razlika u duzini sasije izmedju njega i petrbilta je skoro 10cm Shocked Jest da amer ima dvije osovine iza ali ipak
mico

PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 5:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da oni amrei su stvarno veeeeliki! Samo gledaš Shocked A kako ne bi bili kad kod njih i nemaju takvih cesta kao kod nas!
Ali meni se puno više svidaju europski kamijoni, pogotovo Scanie Very Happy treba jednom složit jednu.

PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 5:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

malo OT
Eo po meni najlijepsi kamion ikad napravljen! Mack-ovi su najjaci! Smile

PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 6:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Samo sto ovo nije Mack....logo mi vuce na Kenwortha
Shmeegy

PorukaUpisano: Čet Lip 26, 2008 6:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
Samo sto ovo nije Mack....logo mi vuce na Kenwortha

Sad ga nađoh pod mack! Smile a uvijek su mi mackovi bili neznam, u dusi! Smile
al da fkt kenworth fakat ima taj isti look! Confused
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma