Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Lip 25, 2008 3:41 pm Naslov poruke: Renault AE500 Magnum-restauracija |
|
|
Evo,da jos malo nakrcamo projekte u radu . Nakon uspjesno napravljenih decala(nemam pojma valjaju li,ali uspjesno sam ih isprintao ) sjetio sam se svojih starih kamiona, izvukao ih iz ormara, u muscolo i pomalo radio. Uz Magnuma(koji inace obozavam, strava mi je kamion) radim jos i italierievog peterbilta
Ali ovo je renolkin topic. Dijelovi na okupu. More jadransko sam ih pogubio vec prije pa ce biti i scratchanja dosta(nadam se uspjesnog):
Jedini dio koji necu dirati:
Srce zvijeri:
Kabina u primeru, na njoj mi fale jedan retrovizor, jedan rukohvat za ulazak u kabinu i jedan s prednje strane:
Sasija je u crvenoj boji. Posto nisam imao pri ruci nis drugo bojao sam auto sprejem.Vidi se dosta "narance" ali iskreno me briga za to,ionako je kabina najbitnija a oko nje cu se potruditi maximalno. Malo sam nabacio washa da ne bude sterilno, ipak je to kamion :
Jos jedan od izgubljenih dijelova, balans-stanga. Nasrecu,mao sam zicu savrsene debljnine:
Zasad toliko. Kabina ce najvjerovatnije biti neke tamne boje sa custom decalima. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5148 | |
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 9:51 am Naslov poruke: |
|
|
hmmm... kad vidim ovo, sjetim se da i ja imam jednog u radu. peterbilta. vec skoro dvije godine. mislim da vec ima vise prasine nego dijelova u kutiji
ljepo ti ove tracnice izgledaju. koje ce boje bit mrcina? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 11:46 am Naslov poruke: |
|
|
Zanimljivo Ova crvena na sasiji je ok i wash je dobar.
Imaš puno dijelova za scratchat kod Magnuma? Sretno. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 11:52 am Naslov poruke: |
|
|
odlično izgleda!!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 4:55 pm Naslov poruke: |
|
|
2 Low: Idem na tamnu boju, vjerovatno crnu. Namjera mi je oba napraviti tematska(bar po decalima), jedan bi bio tribute to Luis Royo(vjerovatno peterbilt) a drugi Hellsing tema(da,dijete sam koje gleda animee ). Naravno , jos nije konacno, ali zasad je taj plan.
2 mcmico: Zasada znam za prednji rukohvat(koji dodje izmedju brisaca) , bocni rukohvat za ulazak u kabinu, retrovizor, nosace zadnjih blatobana, al vjerovatno ima toga jos sto nisam vidio. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 5:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa da ga obojaš u onu deep metalic blue? Ako ti je išta ostalo od Miure?  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 5:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Nije ostalo nista, a i nju cuvam za choppera . U biti , priznat cu, sa crnom se izvlacim. Stvar je u tome da pokusavam na slikama koje cu koristiti za decale dobiti nekakav efekt airbrush prelaza i nasaao sam nacin za to. Ali posto je tesko pogoditi tocnu nijansu boje podloge sa crnom mi je nekako najlakse to izvesti(bar se nadam). A i crni kamioni su najkulerskiji, ko god je gledao "Konvoj" ili stari film imenom "Teror masina" zna o cemu pricam  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 5:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Da gledao sam onaj film, nekada davno tako da se ga ni ne sječam skoro. I slažem se da su crni kamijoni najkulerskiji, tako da će i ovaj biti mrak kada bude gotov.
Pa jesi možda pokušao kako izgeldaju decali na bijeli ili crveni boji? samo tako informativno me zanima.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 5:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Problem je u tome sto su slike koje sam odabrao na crnoj podlozi. Ali ko zna sta ce se jos izroditi do kraja tu  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 5:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni jedan od najlijepsih europskih kamiona... ja cu si morat slozit nekog amera ogromnog! a sto se tice europskih, naso sam na netu actrosa 250 djelova, 50$  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 5:50 pm Naslov poruke: |
|
|
U potpunosti se slazem. Ali ovaj noviji model mi nije toliko fora kao originalna verzija. A razlika u duzini sasije izmedju njega i petrbilta je skoro 10cm Jest da amer ima dvije osovine iza ali ipak _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 5:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Da oni amrei su stvarno veeeeliki! Samo gledaš A kako ne bi bili kad kod njih i nemaju takvih cesta kao kod nas!
Ali meni se puno više svidaju europski kamijoni, pogotovo Scanie treba jednom složit jednu. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 5:58 pm Naslov poruke: |
|
|
malo OT
Eo po meni najlijepsi kamion ikad napravljen! Mack-ovi su najjaci!
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 6:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Samo sto ovo nije Mack....logo mi vuce na Kenwortha _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
|
Upisano: Čet Lip 26, 2008 6:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | | Samo sto ovo nije Mack....logo mi vuce na Kenwortha |
Sad ga nađoh pod mack! a uvijek su mi mackovi bili neznam, u dusi!
al da fkt kenworth fakat ima taj isti look!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|