Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Utovar M-84 u ĐĐ

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pet Lis 10, 2008 11:01 pm    Naslov poruke: Utovar M-84 u ĐĐ Citiraj ovaj komentar

Evo jučer taman bila pauza, a vidim da je stigao vojni tegljač (MAN) reko super sigurno su došli po tenk, odmah poslije pauze će ga utovarati! Naravno pojeo sam na brzinu jelo i trk u firmu po nacrte da ih idem kopirati i (naravno daljim putem) idem da vidim 84-orku (nacrte sam zbilja išao kopirati iako su dobra kamuflaža, jer u firmi ulaze snimaju kamerama, a tajnica ima tablicu u koju piše tko je kada izašao.... to je ĐĐ) Naravno nije mi bilo ni na kraj pameti da ponesem digitalac, ali tu je bio kolega Krešimir koji je uredno poslikao....Hvala! slike nisu Bog zna šta kakve kvalitete ali vrijedi vidjeti!
Tenk izgleda maleno, ali sa kakvom se lakoćom popeo na prikolicu, čini nmi se da bi bez problema otišao i preko kabine od tegljača!
U ovoj hali gdje se vidi u daljini još jedna 84 orka (to je ona D verzoja modernizirana) se vrše pripreme za sastavljanje PATRIA, a kolega Krešo mi kaže da su prvi limovi izrezani, i da će morati čuvati limove, jel su od pancirnog čelika koji je pogodan za izradu pribora za klanje(!) satara, i koječega Very Happy Very Happy

i na kraju moja malenkost...drugi puta biće slike poslikane pravim digitalcem a ne mobitelom!! Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
chemical_ali
Gost
PorukaUpisano: Pet Lis 10, 2008 11:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jooojj da mi je mrknut jedan dimni bacač sa koje 84ke za suvenir za vitrinu hehehehehe!!!!
p.s.odlične slike,hvala druže!!
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Sub Lis 11, 2008 12:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepe slike!
Ima izvjesne doze umjetnosti socrealizma u zadnjoj fotografiji; radnik-inženjer, čiji intelekt odaju naočale i zamišljen pogled, pored simbola industrijskog napretka - tenka koji nov napušta tvorničku halu!
Tako se kalio čelik!
Very Happy Very Happy Very Happy
Oprosti šala mala, nisam izdržao!
Pozz!
Natrag na vrh
chemical_ali
Gost
PorukaUpisano: Sub Lis 11, 2008 3:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

T34 Napisao/la:
Ima izvjesne doze umjetnosti socrealizma u zadnjoj fotografiji; radnik-inženjer, čiji intelekt odaju naočale i zamišljen pogled, pored simbola industrijskog napretka - tenka koji nov napušta tvorničku halu!
Tako se kalio čelik!
Very Happy Very Happy Very Happy
Oprosti šala mala, nisam izdržao!
Pozz!

"to je bio plod domaćih fabrika i domaće pameti",a ne ova uvezena zapadna Sranje koje rokneš tromblonom u kotač i ciaos a košta em eura em uvlačenja zapadu...jedini pravi čelik je crveni čelik Cool !!!
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Sub Lis 11, 2008 9:28 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Svaka čast maestro. Nebi bilo loše da nam izvučeš originalnu boju, po RAL-u ili nekom drugom standardu, kad su ovako još svježi. To je vrlo bitno za neke od nas, znamo da već nakon kratkoga vremena boja lagano oksidira ili abšisa, ali ovako ti si pravi čovjek na pravom mjestu.
Predpostavljam da je to jedan od moderniziranih?
Još jednom hvala tebi i kolegi!
Natrag na vrh
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Sub Lis 11, 2008 10:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala dečki!
Ja radim u firmi pokraj Specijalnih vozila, trebao jesam početi raditi u specijalnim, baš na tenku, ali nisam uplatio dovoljno direktoru jerkoviću Evil or Very Mad ali eto nije preloše ni ovako! O čipovima ćemo vidjeti dalo bi se to odraditi! Very Happy
Natrag na vrh
mi17

Član od: 18 Lis 2005
PorukaUpisano: Sub Lis 11, 2008 3:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Šta je taj radio u ĐĐ?
Na farbanju ili ?
Natrag na vrh
kuki

Član od: 27 Svi 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Lis 11, 2008 5:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo , lijepo novo ofarbana M-84 AB s CS Omega.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma