Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pet Lis 10, 2008 11:01 pm Naslov poruke: Utovar M-84 u ĐĐ |
|
|
Evo jučer taman bila pauza, a vidim da je stigao vojni tegljač (MAN) reko super sigurno su došli po tenk, odmah poslije pauze će ga utovarati! Naravno pojeo sam na brzinu jelo i trk u firmu po nacrte da ih idem kopirati i (naravno daljim putem) idem da vidim 84-orku (nacrte sam zbilja išao kopirati iako su dobra kamuflaža, jer u firmi ulaze snimaju kamerama, a tajnica ima tablicu u koju piše tko je kada izašao.... to je ĐĐ) Naravno nije mi bilo ni na kraj pameti da ponesem digitalac, ali tu je bio kolega Krešimir koji je uredno poslikao....Hvala! slike nisu Bog zna šta kakve kvalitete ali vrijedi vidjeti!
Tenk izgleda maleno, ali sa kakvom se lakoćom popeo na prikolicu, čini nmi se da bi bez problema otišao i preko kabine od tegljača!
U ovoj hali gdje se vidi u daljini još jedna 84 orka (to je ona D verzoja modernizirana) se vrše pripreme za sastavljanje PATRIA, a kolega Krešo mi kaže da su prvi limovi izrezani, i da će morati čuvati limove, jel su od pancirnog čelika koji je pogodan za izradu pribora za klanje(!) satara, i koječega
i na kraju moja malenkost...drugi puta biće slike poslikane pravim digitalcem a ne mobitelom!!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 10, 2008 11:40 pm Naslov poruke: |
|
|
jooojj da mi je mrknut jedan dimni bacač sa koje 84ke za suvenir za vitrinu hehehehehe!!!!
p.s.odlične slike,hvala druže!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Lis 11, 2008 12:01 am Naslov poruke: |
|
|
Lijepe slike!
Ima izvjesne doze umjetnosti socrealizma u zadnjoj fotografiji; radnik-inženjer, čiji intelekt odaju naočale i zamišljen pogled, pored simbola industrijskog napretka - tenka koji nov napušta tvorničku halu!
Tako se kalio čelik!
Oprosti šala mala, nisam izdržao!
Pozz! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Lis 11, 2008 3:21 am Naslov poruke: |
|
|
| T34 Napisao/la: | Ima izvjesne doze umjetnosti socrealizma u zadnjoj fotografiji; radnik-inženjer, čiji intelekt odaju naočale i zamišljen pogled, pored simbola industrijskog napretka - tenka koji nov napušta tvorničku halu!
Tako se kalio čelik!
Oprosti šala mala, nisam izdržao!
Pozz! |
"to je bio plod domaćih fabrika i domaće pameti",a ne ova uvezena zapadna koje rokneš tromblonom u kotač i ciaos a košta em eura em uvlačenja zapadu...jedini pravi čelik je crveni čelik !!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Lis 11, 2008 9:28 am Naslov poruke: |
|
|
Svaka čast maestro. Nebi bilo loše da nam izvučeš originalnu boju, po RAL-u ili nekom drugom standardu, kad su ovako još svježi. To je vrlo bitno za neke od nas, znamo da već nakon kratkoga vremena boja lagano oksidira ili abšisa, ali ovako ti si pravi čovjek na pravom mjestu.
Predpostavljam da je to jedan od moderniziranih?
Još jednom hvala tebi i kolegi! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sub Lis 11, 2008 10:37 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala dečki!
Ja radim u firmi pokraj Specijalnih vozila, trebao jesam početi raditi u specijalnim, baš na tenku, ali nisam uplatio dovoljno direktoru jerkoviću ali eto nije preloše ni ovako! O čipovima ćemo vidjeti dalo bi se to odraditi!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mi17
| | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 272 | |
|
Upisano: Sub Lis 11, 2008 3:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Šta je taj radio u ĐĐ?
Na farbanju ili ? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kuki
 | | Član od: 27 Svi 2008 | | Poruke: 102 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lis 11, 2008 5:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo , lijepo novo ofarbana M-84 AB s CS Omega. _________________ Brzi Hainz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|