Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Uto Lip 07, 2011 7:37 pm Naslov poruke: |
|
|
možda da ga nitrom razrijediš,ako već nisi probao jel smo sve već isprobali ali nikako da primijenimo  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Lip 07, 2011 8:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Pokusao sam ali nije pomoglo. Bah, nis strasno, malo ce build pauzirati dok ne stigne potrebno, al svejedno sam daleko ispred vas ostalih ljencina  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Uto Lip 07, 2011 9:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | , al svejedno sam daleko ispred vas ostalih ljencina  | a kao prvo , odnosi na mene,znam te  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Ned Lip 12, 2011 4:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Malo napretka, nista epohalno, ali ajde, da ne zamre BO Slike su koma, mislim da je ovo dosada najgora maketa za slikanje, sve crno na crno ali upotrijebite mastu Zavrsio sam poklopac prednje remenice, malo sam se iz...o dok nisam izmaskirao sve jer je dio iz jednog komada, ali nekako je proslo. Spricao sam M stainless steel metalizerom, a sredina je trebala(tj ove rupe izmedju krakova) ici u aluminij, ali nakraju malo srece u svemu, kad sam ispolirao ostatak, onaj nepolirani dio izgleda kao aluminij i uzivo se kuzi razlika:
Takodjer sam zavrsio s criijevima i sajlama sto se masine tice, ostatak se odnosi na upravljac i zadnju kocnicu, tako da sam stavio i bocne dekle koje sakrivaju akomuljator, ovako to nekako sada zgleda, zadnji kotac je damo radi toga jer mi se blatobran uspio otkinuti(jeeeej ) pa sam ga ljepio nazad:
edit: tek sada vidim koliko se ne vide te dekle, ajme, groznih slika... _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Ned Lip 12, 2011 9:02 pm Naslov poruke: |
|
|
da, bas nezahvalno za slikat. ali vidi se da radis  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Ned Lip 12, 2011 9:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| Jako zanimljivo izgleda ovako "custom" . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Ned Kol 07, 2011 3:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Daklem, moji problemi s Alcladom su bili do samog Alclada, izgleda da je ostario/uljenio se/anticiklona u sjeveroistocnom kazahstanu ga smetala, ko ce ga znati. Uglavnom, nova bocica stigla(thx to Mico), prespricano neki dan i sve je kako treba. Apeovi su napravljeni, iako nije islo glatko, najprije sam pokusao s stirenom koji mi je kolega Low ljubazno ustupio, ali sipka je bila predebela a cijev nikako saviti da se ne lomi. Kad je napokon stigao naruceno(opet, hvala Low) skoo sam cijelu jednu sipkicu potrosio da bih napravio kako treba. Nakraju sam uzeo 2 najbolja, skratio jedan i sad su kako spada. Sinoc sam poceo sa finalnim sklapanjem, ali nemorre glatko. Zadnji blatobran mi iz nekog razloga vise ne nalijeze kako treba vec je pobjegao u stranu i , pazi sad ovo, JEDVA sam ga otkinuo(a drzi se na 2 tockice epoxyja). Kad ne treba otpada sam, a kad treba nebi da si dupli. Nakraju je popustio, i sad idem s opcijom da ga epoxyjem pricvrstim direkt na gumu, i kasnije sve zajedno pozicioniram. No da skratimo ovaj dugi govor, jer prasici se hlade , par slika:
Prednja vila, tu je sve gotovo:
Gripovi, "hvatne" povrsine sam napravio najmanjom termoizolacijom:
Novi riseri, preradjeni orginal iz kita:
I novi krom, da nisam ljen ustati se bile bi i bilje slike na suncu
 _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Ned Kol 07, 2011 10:06 pm Naslov poruke: |
|
|
ljenchobo
dodjem ti u inspekciju za 8 dana  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Ned Kol 07, 2011 11:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| Low Napisao/la: | ljenchobo
dodjem ti u inspekciju za 8 dana  |
Pih, dotada vec gotovo  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Ned Kol 14, 2011 11:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Samo 3 brzinske da se vidi napredak. Prakticki gotovo, jos far, gripovi, sedlo i chukica. Nadam se da ce biti gotovo prije nego inspektor dodje
 _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5798 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Pon Kol 15, 2011 9:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Predobro! Morat cu i ja jedan dan doc da vidim ovo  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Kol 15, 2011 10:59 pm Naslov poruke: |
|
|
ej,daj donesi kredu pa ovo nije u redu,....šalim se, vrhunski je napravljeno,meni si među favoritima  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Pon Kol 15, 2011 11:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlično ,i ti si uskoro gotov, |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
 |
Otvoreni maketarski forum Forum Indeks
-> Automobili, motori, kamioni,... |
Vremenska zona: EET (Europa) Idi na stranicu Natrag 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naprijed
|
| Stranica 7/8 |
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|