Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Maketarsko natjecanje - Škofljica, 4. 3. 2006. - puno slika!
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Darth Maul

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Pretetinec
PorukaUpisano: Čet Ožu 09, 2006 1:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zli Veverko Napisao/la:
Pojma nemam Nemam pojma , vjerovatno sam krivo nešto čuo (ili je poznanik pobrkao nicknameove). Cool

More biti...

Vec sam mislil da mi se je zmesalo i da sam slozil nekaj a da i neznam... Cool

Proud to be Međimurec...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Panzerfaust

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Reich Istra
PorukaUpisano: Čet Ožu 09, 2006 5:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kao što rekoh nikog ne prozivam niti ne spominjem .. čisto hipotetičko -praktično pitanje sam postavio onima koji sude ili koji su u organizaciji a neke fotke su me navele na to pitanje !

Nakon svega moj zaključak je da nema natjecanja meni više kao aktivni sudionik nego čisto kao gledatelj !

pozdrav
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Čet Ožu 09, 2006 5:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Panzerfaust Napisao/la:

Nakon svega moj zaključak je da nema natjecanja meni više kao aktivni sudionik nego čisto kao gledatelj !

pozdrav

To je, stari moj, tvoje apsolutno pravo.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
dragonlance
Gost
PorukaUpisano: Čet Ožu 09, 2006 6:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Panzerfaust Napisao/la:
u redu jasno mi je da je maketa od proizvođača malo fulana ( čak štoviše skoro sve su takve) Ali me zanima kako netko može na dioramu stavid vozilo koje nikad ni u teoriji nije bilo na tom bojištu ( znači i same oznake su fulane) i tako konkurirat za prva 3 mjesta ! Ne može netko stavit oznake na tenk i kamuflirat ga tek tako kad je taj tenk dobro dokumentiran i nema takvu kamuflažu ! Bez obzira kako to bilo savršeno napravljeno !

Može, jer suci nisu sveznajući, a najčešće se maketari koji znaju puno o tenkovima natječu pa ne mogu ili češće ne žele suditi. Zato sam ja za suđenje čisto tehničke izvedbe maketa, što može suditi svatko s jednim (1) okom i jednom (1) rukom.

Panzerfaust Napisao/la:
Mislim ja sam totalno izgubio volju za takva natjecanja a u slučaju da se to svima počne događat onda će se dogodit da će na natjecanjima biti samo članovi tog kluba koji to organizira pa nek si međusobno dijele medalje i čestitaju na svemu !

Pa ima jedan klub kojeg svako malo optužuju za to (i to ljudi koji nisu bili tamo)Wink
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Ožu 09, 2006 7:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Offtopic
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
hornet

Član od: 17 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Ožu 09, 2006 7:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

super fotke ali imam malu primjedbu onaj kopirajt uništava svaku fotku a i vid, slažem se da ga se stavi ali negdje gdje neče narušavati samu fotku
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4
Stranica 4/4

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma