Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Darth Maul
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 101 | | Mjesto: Pretetinec |
|
Upisano: Čet Ožu 09, 2006 1:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Zli Veverko Napisao/la: | Pojma nemam , vjerovatno sam krivo nešto čuo (ili je poznanik pobrkao nicknameove).  |
More biti...
Vec sam mislil da mi se je zmesalo i da sam slozil nekaj a da i neznam...  _________________ Ja - Mario
Proud to be Međimurec... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzerfaust
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 467 | | Mjesto: Reich Istra |
|
Upisano: Čet Ožu 09, 2006 5:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Kao što rekoh nikog ne prozivam niti ne spominjem .. čisto hipotetičko -praktično pitanje sam postavio onima koji sude ili koji su u organizaciji a neke fotke su me navele na to pitanje !
Nakon svega moj zaključak je da nema natjecanja meni više kao aktivni sudionik nego čisto kao gledatelj !
pozdrav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1722 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Čet Ožu 09, 2006 5:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| Panzerfaust Napisao/la: |
Nakon svega moj zaključak je da nema natjecanja meni više kao aktivni sudionik nego čisto kao gledatelj !
pozdrav |
To je, stari moj, tvoje apsolutno pravo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Ožu 09, 2006 6:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| Panzerfaust Napisao/la: | | u redu jasno mi je da je maketa od proizvođača malo fulana ( čak štoviše skoro sve su takve) Ali me zanima kako netko može na dioramu stavid vozilo koje nikad ni u teoriji nije bilo na tom bojištu ( znači i same oznake su fulane) i tako konkurirat za prva 3 mjesta ! Ne može netko stavit oznake na tenk i kamuflirat ga tek tako kad je taj tenk dobro dokumentiran i nema takvu kamuflažu ! Bez obzira kako to bilo savršeno napravljeno ! |
Može, jer suci nisu sveznajući, a najčešće se maketari koji znaju puno o tenkovima natječu pa ne mogu ili češće ne žele suditi. Zato sam ja za suđenje čisto tehničke izvedbe maketa, što može suditi svatko s jednim (1) okom i jednom (1) rukom.
| Panzerfaust Napisao/la: | | Mislim ja sam totalno izgubio volju za takva natjecanja a u slučaju da se to svima počne događat onda će se dogodit da će na natjecanjima biti samo članovi tog kluba koji to organizira pa nek si međusobno dijele medalje i čestitaju na svemu ! |
Pa ima jedan klub kojeg svako malo optužuju za to (i to ljudi koji nisu bili tamo) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2430 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 09, 2006 7:09 pm Naslov poruke: |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1986 | |
|
Upisano: Čet Ožu 09, 2006 7:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| super fotke ali imam malu primjedbu onaj kopirajt uništava svaku fotku a i vid, slažem se da ga se stavi ali negdje gdje neče narušavati samu fotku |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|