Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

GB Zvezda KV-1 Verzija 1939 Update 2
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Sri Velj 17, 2010 12:06 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eto trebalo je sto godina da konačno nekaj updateam,ali mislim da je ovo ok zasada. Nemam sreče sa ovim Klimentima,makar mi je skoro najdraži tank i moja prva prava ljubav među tenkovima

Skoro pa gotov,prilično je gol i prljav.Imao sam nesreče sa njime,pao mi je tri puta na pod i nekim čudom ovaj mitraljez iza na kupoli je preživio ali mi je zato opala gornja povšina ploće ( Evil or Very Mad ) tjst. hodna na kupoli. Ali to sam nekako uspio saanirati. Maketa je bila i u Muscolu prije jedno 2 mjeseca ali sada je u ovoj fazi

Na jedno 80 % je. Kotaći su mu također pofarbani ali ima tu još nekih sitnica,znalci će prepoznat Wink
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
momcha

Član od: 24 Tra 2008
PorukaUpisano: Sri Velj 17, 2010 12:14 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Strokav do bola,sto je odlicno.Meni jedino bodu oci ona rdjava slivanja sa kupole.Mozda da ih jos malo ubazis.
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Sri Velj 17, 2010 12:14 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Spektakularno. Je da je pigmentiran do bola, ali zbilja je prikaz uvjerljiv i realističan.
Natrag na vrh
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Sri Velj 17, 2010 12:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako dobro izgleda zasada. Znam da imaš pune mrežice, tj. od styrena. ali ja bi ih washao i to prilično. Možda si to i napravio, ali ti ga je pigment ubio. Pigment je ubojica washa Laughing
A šta ćeš sa dekalima? Confused
Natrag na vrh
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Sri Velj 17, 2010 12:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bero Napisao/la:
Jako dobro izgleda zasada. Znam da imaš pune mrežice, tj. od styrena. ali ja bi ih washao i to prilično. Možda si to i napravio, ali ti ga je pigment ubio. Pigment je ubojica washa Laughing
A šta ćeš sa dekalima? Confused
Mrežice još nisu washane niti obojane Very Happy

A decali ništa eto, u kutiji su dani neki totalno random i još ktome žuti.

Fala momci na komentarima,Ja sporo učim eto i malo sam nestrpljiv i ovi pigmenti us meni novost tako da Very Happy
Natrag na vrh
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Velj 17, 2010 1:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Za sad izgleda jako dobro Very Happy
Natrag na vrh
Bruce

Član od: 08 Ruj 2009
PorukaUpisano: Sri Velj 17, 2010 9:18 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vrlo realistično.
Natrag na vrh
Luftwaffe

Član od: 19 Lip 2008
Mjesto: Beograd
PorukaUpisano: Sri Velj 17, 2010 4:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlicno tavarish Very Happy
Natrag na vrh
Danny

Član od: 19 Pro 2008
PorukaUpisano: Sri Velj 17, 2010 5:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobar je,al definitivno moras malo ubit tu hrdju!
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma