Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sri Velj 17, 2010 12:06 am Naslov poruke: |
|
|
Eto trebalo je sto godina da konačno nekaj updateam,ali mislim da je ovo ok zasada. Nemam sreče sa ovim Klimentima,makar mi je skoro najdraži tank i moja prva prava ljubav među tenkovima
Skoro pa gotov,prilično je gol i prljav.Imao sam nesreče sa njime,pao mi je tri puta na pod i nekim čudom ovaj mitraljez iza na kupoli je preživio ali mi je zato opala gornja povšina ploće ( ) tjst. hodna na kupoli. Ali to sam nekako uspio saanirati. Maketa je bila i u Muscolu prije jedno 2 mjeseca ali sada je u ovoj fazi
Na jedno 80 % je. Kotaći su mu također pofarbani ali ima tu još nekih sitnica,znalci će prepoznat  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| momcha
| | Član od: 24 Tra 2008 | | Poruke: 267 | |
|
Upisano: Sri Velj 17, 2010 12:14 am Naslov poruke: |
|
|
| Strokav do bola,sto je odlicno.Meni jedino bodu oci ona rdjava slivanja sa kupole.Mozda da ih jos malo ubazis. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Velj 17, 2010 12:14 am Naslov poruke: |
|
|
| Spektakularno. Je da je pigmentiran do bola, ali zbilja je prikaz uvjerljiv i realističan. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Sri Velj 17, 2010 12:21 am Naslov poruke: |
|
|
Jako dobro izgleda zasada. Znam da imaš pune mrežice, tj. od styrena. ali ja bi ih washao i to prilično. Možda si to i napravio, ali ti ga je pigment ubio. Pigment je ubojica washa
A šta ćeš sa dekalima?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sri Velj 17, 2010 12:26 am Naslov poruke: |
|
|
| Bero Napisao/la: | Jako dobro izgleda zasada. Znam da imaš pune mrežice, tj. od styrena. ali ja bi ih washao i to prilično. Možda si to i napravio, ali ti ga je pigment ubio. Pigment je ubojica washa
A šta ćeš sa dekalima?  | Mrežice još nisu washane niti obojane
A decali ništa eto, u kutiji su dani neki totalno random i još ktome žuti.
Fala momci na komentarima,Ja sporo učim eto i malo sam nestrpljiv i ovi pigmenti us meni novost tako da  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Velj 17, 2010 1:21 am Naslov poruke: |
|
|
Za sad izgleda jako dobro  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Velj 17, 2010 9:18 am Naslov poruke: |
|
|
| Vrlo realistično. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Luftwaffe
 | | Član od: 19 Lip 2008 | | Poruke: 873 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Sri Velj 17, 2010 4:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlicno tavarish  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Velj 17, 2010 5:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobar je,al definitivno moras malo ubit tu hrdju! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|