Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Još jedna diorama- afrika

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Strina

Član od: 10 Pro 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 4:31 pm    Naslov poruke: Još jedna diorama- afrika Citiraj ovaj komentar

Zanima me jel mogu stavit italerijev flakvierling kraj aerodroma za 42 ili bolje 37 mm top sa schnell bota ? Ili možda neko ima dvadeset mm u 1/72 ili da potrgam ostwinda pa dda uzmem njegov
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 11:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pitanje ti je pomalo nejasno. Shocked Daj malo jasnije i preciznije opiši što si zamislio na diorami...
Natrag na vrh
Strina

PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 1:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo ovako jel mogu stavit top od 37 mm skinut sa jednog njemačkog broda s obzirom na činjenicu da je 42 god. i da je taj top sa broda?
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 2:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sama cijev 37mm topa nema neke razlike,no za lafet češ morati malo progooglati.Protuavionac od 37mm se proizvodi od 1935.Postojalo je nekoliko modifikacija 37-ice,FlAK 18,36,37,43.Prve varijante se koriste od prvoga dana rata,tako da za '42. nema nelogičnosti,samo nemoj baš staviti FlAK 43. Wink
Natrag na vrh
Strina

PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 10:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma ja ču ga piknut al nije meni bed nego če mi suci opet srat zbog toga kaj nema štit ili nekaj
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 11:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zato malo uspori kad radiš neku dioramu,nemoj nabrzaka nabacivati stvari za koje moraš postaviti deset pitanja i za što nisi siguran.A ako to radiš za suce,onda odaberi neki drugi sport.I sam sam bio više puta sudac na natjecanjima i vjeruj nije ni njima lako.Zapravo uglavnom sude teoretičari,a maketari se natječu i piju pivu(barem oni koji ne Vozi auteka )
Natrag na vrh
Strina

PorukaUpisano: Uto Velj 07, 2006 10:04 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne radim za suce ali shit hapens ako im nešto nije po volji radim ovo za sebe ali i dalje mi nitko nije odgovorio na pitnje! Exclamation
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Uto Velj 07, 2006 3:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

tiger Napisao/la:
Sama cijev 37mm topa nema neke razlike,no za lafet češ morati malo progooglati.Protuavionac od 37mm se proizvodi od 1935.Postojalo je nekoliko modifikacija 37-ice,FlAK 18,36,37,43.Prve varijante se koriste od prvoga dana rata,tako da za '42. nema nelogičnosti,samo nemoj baš staviti FlAK 43. Wink
Natrag na vrh
Strina

PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2006 5:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

joiš nekaj da mi nebude sve golo kakvo žbunje ili drvo da napravim?
Natrag na vrh
Goran

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Jastrebarsko
PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2006 5:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Probaj ovdje nać inspiraciju:

http://dak.planetaclix.pt/dak/

PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2006 8:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ne dela ajd mi daj ti neku sliku nabaci!
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2006 9:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Strina Napisao/la:

Oh... itekako dela Very Happy
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2006 10:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dobar link! strina gle možeš nabacit malo vegetacije ne bu skodilo, no pazi da ne pretjeraš i da je to u skladu sa stvarnim stanjem... ak ti nece otvorit, proguglaj malo, mislim da ima dosta slika o libijskom i tuniskom pejzažu...
Natrag na vrh
Dario

Član od: 15 Lis 2005
PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2006 11:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim, bar nije problem nać sliku vegetacije u Sj. Africi... Proguglaj i naći ćeš svega...
Natrag na vrh
niko

Član od: 23 Sij 2006
PorukaUpisano: Uto Velj 21, 2006 11:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Strina Napisao/la:

možda ti ovo pomogne
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma