Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Sivcev
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 346 | | Mjesto: Novi Sad |
|
Upisano: Ned Svi 18, 2008 8:29 pm Naslov poruke: Md-11 Hasegawa 1/200 |
|
|
Trup ofarban "happy color" sprejem, zasticen krst i opet crveni happy color sprej. Boju iz spreja sam farbao airbrushem, tanje i pod boljom kontrolom se nanosi pa ne moze da se desi da se zapune paneli. Pojavile su mi se neke bubuljice a mislim da je to zbog vlage ili ulja iz kompresora. To sam lako resio matirung krpom. Slike su prilicno lose jer je u sobi mracno a blic kvari dosta.
i noge sam ovog puta uspeo da ofarbam u crveno, o rukama necu ni da pricam. moram da smislim bolji nacin da izvucem boju iz spreja  _________________ Maketarski klub "Novosadski Ikar" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sivcev
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 346 | | Mjesto: Novi Sad |
|
Upisano: Uto Svi 20, 2008 2:45 pm Naslov poruke: |
|
|
danasnji nastavak radova na Md-11. Planirao sam i vise da uradim ali me keva izbacila sa terase da moze da kaci ves.
sutra nastavak radova , verovatno dobija prozore ili sivu boju na donjem delu trupa. Nisam siguran da li imam boje da zbuckam tu sivu boju. Na netu sam nasao de je to 90% Hu 79 + 10% Hu 68, ako nekom zatreba da zna. _________________ Maketarski klub "Novosadski Ikar" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|